Sutikimas gyventi naują gyvenimą

Izraelis ir pasaulio tautos

Klausimas. Kur tos stebuklingos durys į naują gyvenimą, apie kurį kalbate?
Atsakymas. Šitos durys susideda iš mūsų sutikimo gyventi tą naują gyvenimą, egzistuoti naujame pasaulyje.
Klausimas. Su kuo reikia sutikti? Jeigu tai geresnis gyvenimas, tai sutinku be kalbų.
Atsakymas. Reikalas tas, kad privalome žinoti, kokiomis sąlygomis gausime šį naują gyvenimą. Svarbiausia sąlyga – tai ryšys su kitais žmonėmis: mes visi turime tapti kaip viena šeima.
Klausimas. Bet jeigu nenorime nė trupučio prisitaikyti prie praeivio gatvėje, kaip gi galime vieną akimirką tapti kaip viena šeima?
Atsakymas. Tada neįmanoma. Tačiau yra metodika, kuri suteikia mums jėgų kurti gerus santykius tarpusavyje. Ši metodika duoda mums tokį norą susijungti, kad nelieka jokių tarpusavio skirtumų – visi tampa kaip vienas žmogus su viena širdimi. Tai ir yra sąlyga, kurią išpildžius atsidaro išsvajotosios durys.
Klausimas. Kas gi padės įveikti baimę ir ryžtis tokiam dramatiškam pokyčiui?
Atsakymas. Tik aplinka! Visi pamatys, kad neįmanoma toliau taip gyventi šiame pasaulyje. Mūsų gyvenimas tapo toks baisus, kad reikalingi ,,nauji metai“ – naujas gyvenimas.
Naujas gyvenimas yra tarsi nauji metai. Jei mes nuspręsime, kad pradedame juos, tai sugebėsime atverti duris į naująjį gyvenimą. Tuomet tai iš tikrųjų taps Naujaisiais metais, nes kitaip viskas tęsis, bus vis blogiau.
Tikėkimės, kad priimsime šį sprendimą ir galėsime palinkėti sau gerų ir malonių metų. Tikras atsinaujinimas priklauso nuo mūsų bendro sprendimo, kad būtina keisti tarpusavio santykius. Yra jėga ir metodika, leidžianti atlikti šį pasikeitimą ir pasiekti absoliutų susijungimą. Tuo mes atveriame Naujuosius metus – naująjį gyvenimą.

Iš 2015 m. rugsėjo 8 d. 622-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Matyti ateitį ir ją keisti

Neribota prieiga prie Kūrėjo kompiuterio

Įkalinti Visatoje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>