Ką suteikia kabalos mokslas?

Kabala

Klausimas. Kaip galiu būti tikras, kad būtent kabala atskleidžia Aukštesniąją jėgą, juk apie tai kalba ir bet kuri religija?
Atsakymas. To aš negaliu pasakyti. Kabala neužsiima kryptingu žmonių verbavimu.
Žmogus turi susipažinti su kabalos žiniomis, klausytis, apie ką kalbama, panaršyti mūsų tinklalapyje pirminius šaltinius ir tada supras, ar tai jam tinka, ar ne. Jei tai ne jums, tai ieškokite kitose vietose, o jei – taip, tai labai džiaugsimės.
Žinoma, esame suinteresuoti, kad žmonės mus išgirstų, nes įsitikinau pats, kad kabala suteikia žmogui amžinybės, tobulumo, savo likimo valdymo pojūtį. Jam nebaisu fiziškai numirti, nes dar šiame gyvenime jis pakyla į kitą egzistavimo pakopą.
Manau, kad tai, ką suteikia kabalos mokslas, nesuteikia daugiau niekas. Aš nė nekalbu apie religijas, juk jos atsirado dėl kabalos mokslo paslėpties. Kabala yra visų religijų, dvasinių metodikų ir net filosofijų pagrindas.
Kabala – visų mokslų pagrindas. Apie tai yra pasakyta senovės šaltiniuose, iš kurių gimė visi kiti mokslai.

Iš 2015 m. rugsėjo 20 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip pagerinti savo gyvenimą?

Teisingas vokas gamtos žiniai

Kam skirtas kabalos mokslas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>