Branduolinis vienybės sprogimas

Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Platinimas

Klausimas. Kodėl sakote, kad reikia atiduoti visas savo jėgas žmonių susivienijimui? Dar nemačiau nė vieno žmogaus pasaulyje, kuris taip pasielgtų ir taptų laimingas.
Atsakymas. Gauti gerąją energiją ir galimybę pakilti virš laiko ir erdvės, virš visų pasipriešinimų, tarytum išgaruojant ore, galima tik su sąlyga, kad mes imsime vienytis.
Dviejų ar daugiau žmonių susivienijime netikėtai ima reikštis didžiulė teigiama energija, galinti juos pakelti į virš materijos esančias aukščiausias pakopas.
Juk visa mūsų problema ta, kad švaistome savo jėgas tarpusavio konfrontacijai, konkurencijai, grumtynėms. Jeigu pasieksime tam tikros vienybės ir kompromisų, tai šioje vienybėje atskleisime milžiniškas jėgas – tarytum atominėje bomboje.
Dėl ko gi įvyksta atominis sprogimas – dėl paprasčiausio susijungimo į kritinę masę. Tačiau pažiūrėkite, kokia galinga jėga išsilaisvina dėl šio susijungimo! Jungiantis žmonėms, jėga bus daug kartų didesnė. Bet kokia aukštesniojo pasaulio dvasinė jėga, galinti mus pakelti virš erdvės ir mūsų materijos, kyla tik iš vienybės.
Jeigu susivienytume vienas su kitu, tai mus rišančiose siūlėse atskleistume aukštesnįjį, būsimą pasaulį. Vadinasi, viso darbo esmė yra mūsų vienijimasis, ir būtent apie tai mums kalba visa Tora.
Mūsų susijungimo vietoje mums atsiskleidžia galimybė prasibrauti į kitą pakopą, į aukštesnįjį matavimą, aukštesnįjį pasaulį, kuriame imsime gyventi be jokių kančių ir nelaimių. Juk visos mūsų nelaimės ir problemos – tai mūsų atskirties pasekmė.

Daugiau šia tema skaitykite:

Milijonas dolerių už gerą mintį

Sutikimas gyventi naują gyvenimą

Susivienyti, nepaisant visų skirtumų

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>