Kabala – už šeimą!

Moters dvasingumas, Vyras ir moteris

Klausimas. Koks, Jūsų nuomone, moters, neturinčios vaikų ir šeimos, gyvenimo tikslas? Galbūt, realizuoti save sociume?
Atsakymas. Šiandien dauguma moterų net neužduoda sau šio klausimo. Matome, kad dabar vienas vaikas šeimoje yra normalu, jeigu tik tokia šeima apskritai nesubyra. Juk šiais laikais skyrybų skaičius išsivysčiusiose šalyse siekia daugiau nei 50 procentų.
Nūnai menkai tesugebame turėti šeimą ir rūpintis vaikais. Nepaisant to, moterys vis tiek jaučia motinystės instinktą ir norą turėti vaikų, nors, anot statistikos, tokių nedaug. Jeigu dar vyriausybė nesirūpintų moterimis, jų būtų dar mažiau.
Manau, kad šiandien norą turėti vaikų turi ne daugiau nei 30 procentų gyventojų. Likusieji gimdo juos automatiškai, veikiami visuomenės, vadovaudamiesi principu „jei visi turi, vadinasi, ir man jau laikas turėti šeimą“. O kas po to…?
Kabala teigia, kad žmogus turi normaliai realizuoti save gyvenime: turėti šeimą, auklėti vaikus, rūpintis jais. Būtent iš tokių rėmų jis turi dvasiškai augti, mokydamasis teisingo naudojimosi viskuo, kas jam duodama šiame pasaulyje, metodikos.
Klausimas. Ar kabala nestumia žmogaus į vienatvę?
Atsakymas. Atvirkščiai – pagal kabalos mokslą žmogus turi vesti, gimdyti vaikus, rūpintis šeima. O kabalistinė metodika išmokys jį, kaip teisingai išlaikyti šeimą ir jaustis laimingam ilgus metus.
Kabalos mokslas, atskleisdamas mums pasaulio tendencijas, aiškina, kas vyksta gamtoje ir kaip mes turime tas tendencijas teisingai realizuoti, pritaikyti ir naudotis, jokiu būdu negriaunant savo gyvenimo.

Iš 2015 m. rugsėjo 20 d. pamokos rusų kalba

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>