Europos isterija

Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Krizė, globalizacija

Klausimas. Po Paryžiaus įvykių Europoje prasidėjo tikra isterija. Dėl teroristinių išpuolių grėsmės „Air France“ lėktuvas buvo nutupdytas tarp Amerikos ir Prancūzijos, atšauktos futbolo rungtynės tarp Vokietijos ir Olandijos, kurias turėjo stebėti Vokietijos kanclerė.
Paryžiuje nuolatos vyksta susišaudymai. Rusija bombarduoja Siriją. Taip ir toliau tęsis?
Atsakymas. Ar bombarduos, ar ne, dėl to niekas nepasikeis! Pasaulis juda pagal savo sistemą pirmyn, prie vis didesnio suartėjimo.
Esant tokiems įtemptiems santykiams, kaip yra dabar, žmonės, kontinentai, tautos, religijos vis tiek suartėja, bet tik per tarpusavio susirėmimus ir susišaudymus. O jei organizuotume suartėjimą teisingai, tada jis būtų geras, vyktų žmonėms tinkamai sąveikaujant, suprantant vienam kitą.
Jis turi būti lydimas teigiamo vystymosi, vienijimosi metodikos, o ne mūsų egoizmo, kuris sukuria tarpusavio konfrontaciją. Visa kita nepadės!
Turime tik išmokti suartinti žmones, kad jie pakiltų aukščiau savo egoizmo, o ne kovotų tarpusavyje, nes tai vis tiek nepadės! Ir ši karta kausis, ir ankstesnė kariavo, ir kita kariaus!
Klausimas. Kokį sprendimą Jūs pasiūlytumėte šiam konfliktui įveikti? Ką galima dabar padaryti?!
Atsakymas. Savo rožiniuose sapnuose norėčiau matyti, kaip JT, G20, G8 ir kitos organizacijos ir forumai priverčia Izraelį vienytis ir tokiu būdu kreipti visą pasaulį paskui save visuotinio susivienijimo link!
Nieko kito nereikia! Nereikia žydų kaltinti tuo, kad jie yra blogio pasaulyje priežastis, reikia priversti juos susivienyti, kad jie taptų viso pasaulio vienijimosi priežastimi!
Viskas priklauso nuo to, ar pradės pasaulio žmonės tarpusavyje artėti pagal metodiką, kuri yra pas mus! Iš esmės klausimas toks: ar paklausys mūsų Izraelio tauta, ar ja paseks ir visas pasaulis?
Net jei Izraelio tauta nors truputį įsiklausytų į mus, visam pasauliui akimirksniu taptų lengviau, teroristai nustotų žudę žmones! Tai atsakymas į tavo klausimą. Aš matau bendrą sistemą. Ji taip sutvarkyta.
Nori, kad viskas pasikeistų į gera, įtrauk į ją gerąją jėgą. Ji atsiras tik per žydų vienybę! Kaltindamas mus neveiklumu, pasaulis tik patvirtina mūsų metodiką.

Iš 2015 m. lapkričio 18 d. TV laidos „Pokalbiai su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Du požiūriai į terorą: Paryžiuje ir Izraelyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>