Europon veršis 950 mln. arabų

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

Nuomonė. Žymus vokiečių sociologas Chainzonas paskelbė gąsdinantį spėjimą apie tikrąjį prasidėjusį tautų kraustymosi potencialą. Pagal jo skaičiavimus, artėjant 2050 metams, 950 milijonų arabų patrauks į Europą. Į paskutinę imigracijos į Europą bangą tinka žvelgti kaip į demografinį karą.
Kalbama apie trečiųjų pasaulio šalių gyventojų įsiveržimą į Europą, kuris mažai kuo skiriasi nuo karinio įsiveržimo. Europa bus užgrobta pabėgėlių iš Rytų.
Spėjimai remiasi 2009 m. duomenimis, kai neegzistavo tokios organizacijos kaip Boko Charam, kai Libijoje buvo ramu ir kai Sirijoje niekas negalvojo apie artėjantį pilietinį karą. Artėjant 2040 m., pusę žemės gyventojų iki 25 metų amžiaus sudarys afrikiečiai.
Šis procesas sukels Europos senbuvių senėjimą ir išmirimą, aukštos kvalifikacijos europiečiai sieks patekti į tris pabėgėliams neįveikiamas tvirtoves – Australiją, Kanadą ir Naująją Zelandiją. Kiekvienam 100 pagyvenusių žmonių Vokietijoje ir Austrijoje teks 700 įniršusių afrikiečių ir arabų – be išsilavinimo, perspektyvų ir aiškių gyvenimo tikslų.
Komentaras. Tautų persimaišymo nesustabdysime. Problemos sprendimas – tik platinimas žinios, kad būtina visiems susivienyti, naudojant abipusio laidavimo metodiką, kad pakeltume žmoniją į naują egzistavimo lygmenį, apie kurį kalba kabala.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>