Gyvenimo programa, II d.

Kabala ir kiti mokslai, Realybės suvokimas

Bėgimas per gyvenimą su kliūtimis
Klausimas. Technologijų vystymasis leis artimiausioje ateityje patobulinti ir išvystyti visus žmogaus jutimo organus. Vietoj akinių akyje turėsime mikroschemą, vietoj telefono rankoje – po mikroschemą ausyje ir smegenyse. Ar tai paskatins žmonių giminės vystymąsi?
Atsakymas. Ne, šitaip žmogus nesivysto, o tik suteikia galimybę kitiems valdyti save. Jei kompiuterį ir mobilųjį telefoną kas nors įaugins kaip mikroschemas į mano smegenis, galės į mane įsijungti ir vietoje šio gyvenimo transliuoti kokį nors filmą. O aš visą gyvenimą gulėsiu ir manysiu, kad kažkur keliauju.
Ir kaip mums sužinoti, kad dabartinis mūsų pasaulis, net be jokių mikroschemų smegenyse, – ne haliucinacija? Gyvename matricoje, programoje. Žmogus vystosi ne dėl išorinės, o tik dėl vidinės technologijos. Kabalos mokslo padedamas jis išmoks priimti naująją būseną, Aukštesnįjį – amžiną ir tobulą – pasaulį.
Šis metodas atvers žmoguje naują jutimo organą – meilę artimui, kuriuo jis pajus naują pasaulį. Tik turime įveikti  psichologinį barjerą. Tą padaryti įmanoma, juk tai ne siena, o tik nedidelė kliūtis, tarsi barjeriniame bėgime. Kartu mes galime įveikti šį psichologinį barjerą ir pradėti jausti naująją tikrovę.
Tada pamatysime, kad viskas priklauso tik nuo mūsų santykių. Galėsime iš Aukštesniojo pasaulio grįžti į šį, jei sugadinsime santykį su kitais, ir vėl galėsime ten pakilti, šį santykį ištaisę.

Iš 2015 m. rugsėjo 8 d. 623-ojo pokalbio apie naująjį gyvenimą

Daugiau šia tema skaitykite:

Gyvenimo programa, I d.

Tiesa ims staiga pati skleistis

Atskleidžiant gyvenimo paslaptis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>