Kabala – žmogaus kilimo metodika

Kabala

Klausimas. Ar turi kabala sėkmingų santykių formulę?
Atsakymas. Būtent kabalos išmintis padeda mums pasiekti gerų tarpusavio santykių, nes ji duoda žmogui galimybę pakilti virš savojo egoizmo.
Nors visi mes – egoistai ir matome, kad niekaip negalime atsikratyti ego tinklų, kabalos mokslas leidžia pakilti virš egoizmo ir teisingai jį valdyti.
Su kabalos metodika galima pasiekti teisingų santykių šeimoje, su vaikais, kolektyve, valstybėje, visuomenėje, tarp valstybių ir visame pasaulyje. Tai didžiulė ištaisymų programa, kurią turime įsisavinti.
Po to, kai šią programą nors iš dalies realizuosime tarpusavyje, pasaulis atrodys visiškai kitoks. Net pati pakilimo virš ego metodikos realizavimo pradžia jau išlaisvins pasaulį nuo kančių. O po to ji pakylės žmoniją ant aukštesnio laiptelio.
Kabala – tai ne treniruotės ar mokymai, ne geroji teisingų tarpusavio santykių psichologija. Tai žmogaus pakilimo virš jo gyvūninės (egoistinės) prigimties metodika, tam, kad jis pasiektų kitą savo vystymosi laiptelį – tą, kur mes esame virš gyvenimo/mirties ribos, virš visko, kas duoda mums neigiamą gyvenimo pojūtį.
Klausimas. O kas bus su tais žmonėmis, kurie nejaučia būtinybės keistis?
Atsakymas. Nesvarbu. Žmonės ateina į kabalą su skirtingais ketinimais. Vieni nori kažką išlošti šiame gyvenime, kiti – sužinoti, kaip tapti lydimais sėkmės ir laimingais.
Yra daug žmonių, kurie mano, kad padedami kabalos gali praplėsti savo požiūrį į pasaulį ir taip pasiekti kažko moksle, mene, kultūroje. Kiti mano, kad galės išplėsti savo pasaulėžiūrą, protą, suvokimą ir tai įgalins juos geriau rašyti, išradinėti, kurti.
Ir yra žmonių, kurie iš tikrųjų kelia klausimą: „Kam aš gyvenu? Noriu įminti mįslę apie gyvenimo prasmę, pasaulio egzistavimo paslaptį. Žvaigždės, begalinė Visata, galaktikos – kam visa tai ir aš tame visame? Negali būti, kad visa tai egzistuoja be tikslo“.
Kažkada šis klausimas pakibo ore. Atsimenu, kai mokykloje mus mokė to, kad Visata pati savaime yra begalinė. Šiandien jau yra naujų atradimų, mokslininkai jau supranta, kad Visata nėra begalinė.
Iškyla paprastas klausimas: „Jeigu tai kažkada prasidėjo, kas bus po to, kai viskas baigsis? Jeigu Visata turi ribas, kas egzistuoja už šių ribų?“ Į šiuos klausimus žmonija neturi atsakymų. Bet jeigu tokie klausimai mums gimsta – į juos galima rasti atsakymus.

Iš 2015 m. rugsėjo 20 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Harmoningo gyvenimo priemonė

Kur slepiasi laimė?

Keletas žingsnių iki bedugnės

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>