Pasiekimai, atnešantys laimę

Kabalos mokymasis

Klausimas. Ar galite iš savo asmeninio gyvenimo papasakoti kokių praktinių rezultatų pasiekėte mokydamiesi kabalos?
Atsakymas. Pasakysiu tik viena: žmogus, kuris mokosi kabalos, gyvena! Jam kiekviena diena vis nauja! Jis visąlaik suvokia ir duoda pasauliui kažką naujo.
Juk šis mokslas atskleidžia bet kurias paslaptis, šaltinius, dėsnius, tarpusavio ryšius pasaulyje. Be to, mes sukurti taip, kad tik šios žinios mus gali pripildyti.
Daugiau mūsų niekas ir niekada nepatenkins visiškai, nenuramins, nepadarys laimingais! Galime save užslopinti narkotikais, darbu, šeima ir pan., bet nepasieksime būsenos, kad iš tiesų užpildytume savo sielą, t.y. norą, kuris kalba apie amžiną egzistavimą. Tai įmanoma tik jeigu mokydamiesi kabalos pažįstate pasaulį.
Įsitikinkite tuo patys. Kraštutiniu atveju, verta tam skirti laiko, o paskui pamatysite, kad visa kita staiga pasirodys maža ir niekinga.

Daugiau šia tema skaitykite:

Ką suteikia kabalos mokslas?

Kaip pagerinti savo gyvenimą?

Kam skirtas kabalos mokslas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>