Vienas sprendimas visoms problemoms

Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Krizė, globalizacija

Klausimas. Visoms problemoms pateikiate vieną sprendimą: vienijimasis. Kaip taip gali būti?
Atsakymas. Vienijimasis – tai vienintelis sprendimas visoms mūsų problemoms, kurios buvo, yra ir dar bus, jeigu tarpusavyje nepasieksime tokios vienybės, kuri atvers mums naują tikrovę ir ramybę.
Vienijimasis įveda mus į sistemą, visi vienas kitą papildome. Dabar visas pasaulis tarsi sulūžusi mašina, kurioje visos detalės yra nesuderintos. Reikia tinkamai, gerai jas sujungti, kad viską ištaisytume.
Tai panašu į kūną, kuriame yra įvairių sistemų, organų, nefunkcionuojančių taip, kaip jiems priklauso. Ir jeigu suderinsime jų darbą, kad viskas veiktų darniai, tai kūnas pasveiks.
Lygiai taip pat vyksta mūsų visuomenėje. Pasižiūrėkite, kokiomis ligomis ji serga: skurdas ir turtai, skyrybos, narkotikai, išoriniai ir vidiniai priešai, grasinantys mūsų saugumui. Ir visa tik dėl to, kad nėra tinkamos vienybės tarp žmonių visame pasaulyje.
Būtent mes, žydai, turime vienijimosi metodiką. Pradėję vienytis padėsime visam pasauliui susivienyti. Tada pasaulis nereikš mums pretenzijų, juk jis gaus, ko reikalaująs. Iš esmės, žmonija reikalauja iš žydų, kad atvestų visą pasaulį į vienybę ir taip nutrauktume jos kančias.
Todėl vienijimasis – tai iš tikrųjų vienintelis visas mūsų nelaimių ir problemų sprendimas ir aš neturiu kito patarimo. Sprendimas tik vienybėje.

Iš 2015 m. gruodžio 6 d. 103 FM radijo programos

Daugiau šia tema skaitykite:

Susivienyti, nepaisant visų skirtumų

Pasaulis laukia širdžių, o ne kapitalų sujungimo

Laimingo gyvenimo patentas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>