Kaip sužinoti savo paskirtį?

Klausimai ir atsakymai

Klausimas. Kaip sužinoti savo paskirtį?
Atsakymas. Tai tikrai problema. Gamta pagal savo planą veja mus, kad išsiaiškintume savo paskirtį, tačiau ir mes turime tame dalyvauti.
Kaip rasti gyvenimo prasmę? Žmogus turi itin įdėmiai įsiklausyti į save ir svarbiausia nebijoti palikti jam įprastą patogumą.
Juk paprastai susirandame šiltą vietelę ir pasiliekame ten ilgam. O norint ką nors rasti, reikia keltis, kažkur eiti, kažkur kažką sužinoti, kažkuo rūpintis, kažko atsisakyti ir t. t.
Tačiau šiais laikais, kai atsiskleidžia kabalos mokslas, kuris pakelia žmogų į tokį savęs pažinimo, savirealizacijos ir savianalizės lygmenį, iš kurio gerokai lengviau rasti atsakymus į jam kylančius klausimus. Taip jis greitai supranta gyvenimo prasmę ir kaip ją realizuoti.

Iš 2015 m. spalio 25 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Žmogaus paskirtis

Ieškant gyvenimo prasmės

Kaip sužinoti apie savo misiją?

http://www.laitman.lt/2015/07/14/ieskant-gyvenimo-prasmes/
Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>