Kaip atskleisti gyvenimo žemėlapį?

Kabala, Viena siela

Klausimas. Sakote, kad mes visi viena siela. Kaip tai susiję su mano gyvenimu? Net jeigu tai tiesa, nesuprantu, ką su tuo daryti praktiškai?
Atsakymas. Gyvenime atliekame daugybę veiksmų. Pradedu, baigiu šį gyvenimą, bet ar žinau, dėl ko gyvenu? Ne. Ar žinau šiandien, ką savo gyvenime veiksiu rytoj? – Nelabai.
Galbūt įeinu pro mažas duris į didelį pastatą, pasimetu ir nežinau, kada sugebėsiu išeiti iš visų tų kambarių, ar patekau į juos atsitiktinai, ar ne. Nenumanome, kaip rasti savo gerą lemtį.
Kabalos mokslas suteikia mums gyvenimo žemėlapį. Atverti jį priešais save kaip geografijos atlasą.
Pavyzdžiui, per atostogas nuvykai į kokią nors šalį. Atsiverti tos šalies, miesto, kur gyveni, žemėlapį ir tau aišku, kas kur yra, kaip naudingiausiai ir maloniausiai praleisti atostogų savaitę, kad nieko nepraleistum – kad pamatytum naujų, gražių vietų, paragautum skanių vietinių patiekalų ir t.t. Netgi šią savaitę gaila praleisti tuščiai.
O čia priešais mus visas gyvenimas, įėjome į kažkokią vietą, vadinamą „šis pasaulis“, ir mūsų tiesiog nejaudina, kaip jame praleisime laiką.
Kabalos mokslas tau dovanoja žemėlapį, kuriame gali išvysti, kur esąs ir iš anksto sužinoti, kur yra visa, kas gera ir gražu. Kam tau šiaip šlaistytis po gatves, patenkant į pavojingas ir nešvarias vietas?!
Gali išsirinkti gerą kelią ir pasiekti pačių geriausių būsenų. Visuomet yra pasirinkimas – didesnis ar mažesnis. Kiekvienas gali rinktis tai, kas jam tinka atsižvelgiant į jo sielos šaknį. Būtent tai suteikia kabalos mokslas.
Iki dabartinės kartos vystėmės labai paprastai: kiekvienas įgydavo kokią nors profesiją, kad užsidirbtų, sukurtų šeimą, pasiektų laimėjimų. Nūnai jau peraugome šį raidos etapą. Nebenorime šiaip šeimos, šiaip profesijos. Trokštame pažinti kažką, esantį giliau viduje.. Todėl mums reikia kabalos, kad ši tinkamai nukreiptų mus ieškant gyvenimo prasmės.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip pagerinti savo gyvenimą?

Gyvenimo programa, I d.

Atskleidžiant gyvenimo paslaptis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>