Smegenų tyrinėjimai

Realybės suvokimas, Sveikata, Vyras ir moteris

Komentaras. Tel Avivo universitete atlikti tyrimai atskleidė, kad vyrų ir moterų smegenų sandara yra vienoda.
Atsakymas. Žinoma, juk smegenys – tai mašina, kompiuteris.
Vyrų ir moterų smegenų sandara niekuo nesiskiria. Viskas priklauso nuo norų, kaip sakoma, nuo širdies. Bet širdis – tai tiesiog motoras, siurblys. O žmogaus norai nesislepia po jokiu materialiu pavidalu.
Mūsų kūne nėra norų generatoriaus. Jis yra ne mumyse, kūnas tėra norų imtuvas, kuris jį priima ir apdoroja bei tam tikru būdu į jį reaguoja. Todėl vyrai gauna vienos rūšies norus, o moterys – kitos, ir pagal tai jų smegenys ima veikti. Bet pačios savaime jų smegenys jokių skirtumų neturi.
Norai ateina iš oro. Jie yra mus tarpusavyje jungiančiame tinkle, kurio nejaučiame. Ten nueina ir visi mūsų veiksmai, kad ir kokiame lygmenyje jie būtų: minčių, fiziniame, moraliniame ar etiniame. Visos mūsų reakcijos įvairiuose lygmenyse taip pat nukeliauja į šį tinklą.
Iš šio tinklo man siunčia dirgiklius, į juos reaguoju, ir šios reakcijos grįžta atgal į tinklą. Problema ta, kaip išmokti gauti ir tiksliai gaudyti mums ateinančius signalus, tinkamai į juos reaguoti, atsakyti.
Jeigu tai darau, tuomet jaučiu šį tinklą kaip naują pasaulį – aukštesnįjį, man atsiskleidžiantį pasaulį. Kabalos mokslas būtent ir aiškina, kaip tinkamai reaguoti į šią sistemą, ją naudoti ir valdyti.
Ateities kibernetika ir yra kabalos mokslas.

Iš 2015 m. gruodžio 10 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Kodėl svarbi kabala?

Pažinti patį save

Gyvenimo programa, II d.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>