Trumpi kabalisto atsakymai. 2015-09-27

Klausimai ir atsakymai

Klausimas. Kaip žmogui kyla mintys?
Atsakymas. Per mūsų pasaulio valdymo sistemą. Nieko atsitiktinio nėra.
Klausimas. Ką daryti, kai patys artimiausi žmonės parazituoja, nesivysto, užsiima šantažu?
Atsakymas. Galvokite apie savo vystymąsi. Kitų jūs neištaisysite.
Klausimas. Kaip kabala aiškina žmonių ligų atsiradimą?
Atsakymas. Taip veikia aukštesnysis valdymas tam, kad pažadintų žmogų, t. y. teisingai jį nukreiptų kūrimo tikslo link, o jeigu ne – numarintų.
Klausimas. Ką daryti, kai atrodo, kad Kūrėjas tarsi pamiršo tave?
Atsakymas. Pasibelsti, kad prisimintų. Kabala šito moko.
Klausimas. Aš nežinau, kaip nugyventi šį gyvenimą.
Atsakymas. Labai paprastai. Jūs neturite tikslo. Reikia nugyventi savo gyvenimą taip, kad rastumėte egzistencijos prasmę, šaltinį, tikslą. Žmogus šiame pasaulyje sukurtas ne šiaip sau, o tam tikru tikslu. Raskite jį! Tik padaryti tai jūs turite patys.
Klausimas. Ką Jums asmeniškai davė kabalos mokslas?
Atsakymas. Man asmeniškai kabala davė amžinybės, tobulumo, begalybės, aukštesniosios jėgos, valdymo sistemos pajutimą, t. y. pojūtį, kad egzistuoju visoje mano įsisąmonintoje jutimų, informacijos erdvėje.
Klausimas. Ar egzistuoja kitų planetų gyventojai?
Atsakymas. Ne, nelaukite jų į svečius.
Klausimas. Ar galima žemėje sukurti rojų, kuriame visi jaustų malonumą?
Atsakymas. Sukurkime – aš neprieštarauju. Tik tam mes turime pakeisti savo egoistinę prigimtį į altruistinę. O be kabalos mes negalėsime savęs pakeisti, performuoti žmogaus iš gavimo į davimą.
Klausimas. Ar visi galės suvokti kabalą?
Atsakymas. Visiškai visi. Šis mokslas nėra paprastas, užtat kiekviena akimirka jums suteikia atskleidimo, suvokimo, įkvėpimo pojūtį.
Tai dieviškas mokslas, nes Kūrėju, Dievu vadinama aukštesnioji gamta, turinti savyje absoliučiai viską. Kūrėjo suvokimas suteikia žmogui patį didžiausią malonumą. Kabala – visko, taip pat ir jūsų laimingo gyvenimo, pagrindas.

Iš 2015 m. rugsėjo 9 d. pamokos rusų kalba

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>