Galimybė paversti pasaulį laimingesniu

Kūnas ir siela

Klausimas. Ar gaudamas likimo smūgius ir nesuprasdamas jų priežasčių žmogus gali ir vėl neteisingai pasirinkti? O gal taisanti jėga nukreipia žmogų ir jis renkasi tai, kas tinkama jo vystymuisi? Kiek smūgių gali atlaikyti kiekvienas žmogus?
Atsakymas. Kai kurie žmonės yra atvedami prie svarbiausios gyvenimo problemos sprendimo, taip kaip ir jus atvedė, o likusių žmonių ne, nors galbūt jie patyrė ir kentėjo daugiau nei jūs.
Viskas priklauso nuo sielos šaknies. Jūs negalite lyginti žmonių tarpusavyje tarsi jie būtų lygūs. Vieni kenčia, kiti – ne, o dar kiti apskritai mėgaujasi. Mes nežinome, kodėl pasaulyje taip vyksta.
Savo akimis žiūrėdami į plokščią pasaulio paveikslą negalite lyginti visų pagal vieną matą ir sakyti, kad pasaulis teisingas ar neteisingas. Tad kalbėkite tik apie save.
Jums duota galimybė save ir visą pasaulį paversti laimingesniais. Be to, kaip dėkingumą ir atlygį pasiekiate aukštesnįjį pasaulį, amžinybę, begalybę dar egzistuodami šiame pasaulyje.
Tai jums suteikiama, nes tokia jūsų sielos dvasinė šaknis. Vėliau jūs atskleisite, kodėl ji tokia, kodėl iš aštuonių milijardų žmonių būtent jums skirta, o kitiems – ne. Čia nėra jokios ypatingos privilegijos, tiesiog atėjo eilė jūsų sielai gimti ir atlikti savo misiją. Dėl to jūs čia ir atsiradote.
Lyginti savęs su kitais neįmanoma. Jūs visiškai nenumanote, kas įvyko su kitomis sielomis, kokiam lygiui jos priskiriamos, kur jos yra bendroje valdymo sistemoje.
Nereikia apie tai galvoti. Verčiau užsiimti savimi ir realizuodami save viską sužinosime.

Iš 2015 m. lapkričio 8 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Laisvė nuolikimo kaprizų

Kaip sužinoti savo misiją?

Dvasinės tikrovės filmas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>