Kaip pritraukti Šviesą?

Dvasinis darbas

Klausimas. Kaip pritraukti sau Šviesą: šaukti, medituoti…?
Atsakymas. Šviesą galima pritraukti tik per ryšį su kitais žmonėmis. Pageidautina, kad tai būtų grupė iš dešimties žmonių.
Jeigu tarp jų susikurs geros, tinkamos sąlygos papildyti kits kitą, palaikyti tarpusavio ryšius (laikantis principų, pagal kuriuos turėtų būti kuriama kabalistinė grupė), tai šios grupėje, tarp jos dalyvių taps juntama aukštesnioji jėga.
Klausimas. Kokia turėtų būtų teigiama vienijanti jėga, kad būtų galima įveikti visą Žemės gyventojų tarpasmeninį, tarppartinį, tarpvalstybinį egoizmą, interesus ir pan.?
Atsakymas. Tai itin paprasta. Jūs nesusipriešinate nei su valstybe, nei su visuomene, nei su partijos valdžia, nei su savo šeimai – su niekuo.
Jūs stengiatės susivienyti su kitais žmonėmis, ir šioje vienybėje norite pajausti sistemą, valdančią mūsų pasaulį. Tačiau taip darydamas su niekuo nesate priešpriešoje. Tai niekam nekliudo! Trokštate įgyti gėrio, vienybės, gausos savybę ir visa tai atnešti pasauliui.

Iš 2015 m. lapkričio 8 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Mokslinis eksperimentas su aukštesniąja jėga

Daugialypis Šviesos poveikis

Šviesa iš grupės centro

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>