Senosios išminties atgimimas

Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Platinimas

Klausimas. Kokia lemtis laukia Izraelio, kuris dabar išgyvena ne geriausius laikus?
Atsakymas. Jeigu Izraelis nori išgyventi, jis turi realizuoti turimą išsigelbėjimo metodiką, be to, perduoti ją visam pasauliui. Esmė ta, kad šią integralaus žmonijos vienijimosi metodiką kadaise atskleidė Abraomas.
Abraomas būdamas senojo Babilono žyniu, ideologiškai ugdė gyventojus. Jis netikėtai pastebėjo, kad žmonės tapo itin egoistiški, priešiški, nekantrūs kits kitam.
Ėmęs domėtis, kas nutiko su jo žmonėmis, jis suprato, kad egoizmas turi tendenciją augti ir tai aprašė savo knygoje „Sukūrimo knyga“, kur išdėstė metodiką, kaip atsilaikyti prieš egoizmą.
Egoizmas yra natūrali gamtos jėga. Sakoma, kad Kūrėjas sukūrė blogį, bet drauge suteikė žmogui galimybę iš gamtos gelmių ištraukti gėrio jėgą.
Kitaip tariant, mūsų pasaulis tarpsta blogyje, tačiau mes, vos panorėję, galėsime subalansuoti jį gamtoje slypinčia gėrio jėga. To galima pasiekti tarpusavyje susivienijus. Kuo labiau sieksime būti kartu nepaisydami savo egoizmo, tuo stipriau iš mūsų sukurtų tarpusavio ryšių ims skleistis geroji jėga ir ji subalansuos blogąją.
Tokia pusiausvyra yra pati geriausia mūsų egzistavimui. Ši metodika ir vadinama kabala. Atskleidęs ją, Abraomas ėmė mokyti jos savo mokinius, ir iš tos grupės kilo Izraelio tauta, kuri išsilaikė vienybėje 1500 metų, laikydamasi principo „pamilk artimą kaip save“, o paskui nukrito iš šio lygmens į nepagrįstą neapykantą. Ir nuo tada ji tremtyje.
Tačiau vienybės metodika išliko. Ji yra kabaloje, tačiau Izraelio tauta apie tai nė nenumano. Daug metų kabala laikyta slaptuoju mokymu, t. y. paslėptu nuo žmonių, nes ji niekam nebuvo reikalinga. O nūnai ji vėl atgimsta, juk žmonija pasiekė būseną, kai privalu ja pasinaudoti. Beje, ne tik Izraelio tauta, bet ir visi žmonės Žemėje.

Iš 2015 m. lapkričio 25 d. radijo programos „Echo Moskvy“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>