„Islamo valstybės“ paslaptis

Kabala ir religija, Krizė, globalizacija

Komentaras. Britų dienraštyje „The Guardian“ paskelbtas slaptas „Islamo valstybės“ dokumentas. Tai smulkus kalifato sukūrimo Irako ir Sirijos teritorijoje planas, kuriame numatytas pasaulio užkariavimas ne tik kalaviju, bet ir kruopščiai sustyguotu administraciniu, biurokratiniu, visuomeniniu ir tarptautiniu aparatu.
24-iuose dokumento puslapiuose aprašytos visos būsimos valstybės žinybos: propagandos mašina, diplomatijos skyrius, atsakingas už tarptautinius santykius, centralizuota naftos kontrolė ir t. t. Didžiulis dėmesys skiriamas augančios kartos auklėjimui, jos gebėjimui naudotis naujausiomis technologijomis.
Atsakymas. Jie – protingi žmonės ir žino, ko nori. Nuo pat pradžių jie laikosi labai tikslaus ideologinio kurso, visos jų nuostatos išsamiai patikrintos. Jei turėsime omenyje, kad jų planas – pasaulinis viešpatavimas, tai tokia taktika teisinga.
Ir iš tiesų, jie visur kuria savo centrus: ir ideologinius, ir atskirai – teroristinius, į kuriuos gabenami šiuolaikiniai masinio naikinimo ginklai: cheminiai, dujiniai, radioaktyvūs ir kt. Jie moka šiuos ginklus išskirstyti ir paslėpti. Be to, jie verbuoja užsienio mokslininkus, kad šie minėtus ginklus pritaikytų partizaniniam karui.
Vienintelė silpna jų vieta – neturėjimas savo valstybės, kurios vardu galėtų plėstis.
Todėl visos Vakarų valstybių pastangos turi būti nukreiptos į šios valstybės, kurią ruošiamasi sukurti Sirijos ir Irako teritorijoje, užuomazgos naikinimą, užkertant galimybę šia dvasia auklėti ir mokyti jaunąją kartą.
Kai tik Vakarų Europa ir Amerika leis atsirasti tokiai valstybei, ji, kaip piktybinis auglys, ims plisti po visą pasaulį. Tai pirma.
Antra. Jie pritraukia tokiomis kalbomis: „Mes norime susivienyti ir taip apsaugoti pasaulį nuo ideologinių prieštaravimų ir susipriešinimo, nuo naujo pasaulinio karo. Jei bus sukurta viena valstybė, viena nuomonė, vieninga ideologija, tai karo nebus.“
Slaptas motyvas toks: jei pasaulis mums pasiduos, viskas bus normalu. Todėl pasauliui iš esmės prieš šią ideologiją yra tik viena galimybė: pasiduoti jai.
Tik kabalos, kuri šiame fone prabus ir vis stipriau reikšis, ideologija pasipriešins „Islamo valstybės“ ideologijai.
Galiausiai pasaulis pamatys šią priešpriešą ir supras, kad kabalos ideologija skelbia gerąjį vienijimąsi – ji padeda žmonėms ne tik vienytis, bet ir, neprarandant laisvės, žengti pagal gamtos planą. Juk ši metodika nėra dirbtinai išgalvota, ji paimta iš gamtos gelmių, jos dėsnių ir būtent todėl turi teisę egzistuoti.
Kabala moko, kaip žmonija gali pakilti į kitą savo raidos pakopą – pereiti į kitą dimensiją, kurioje galėsime egzistuoti visi kartu kaip vienis. Tuomet savo vienybėje pajusime bendrosios gamtos jėgos, vadinamos Kūrėju, pasireiškimą.
Komentaras. „Islamo valstybė“ taip pat nori būti vieniu.
Atsakymas. Taip, bet šis vienis – egoistinis, jis ne taiso žmogaus prigimtį, o visus vienija baime ir spaudimu, todėl nėra gyvybingas. Taigi laikotarpis, kurį žmonės bandys vienytis diktatūros verčiami, bus trumpas ir kruvinas.
Kabalos požiūriu vienybė – tai mus jungiančios Aukštesniosios jėgos pasireiškimas. Tai yra vienijamės ne iš baimės ar verčiami kokio nors žmogiškojo faktoriaus, o Aukštesniosios gamtos jėgos veikiami.
Jaučiame, kaip ji mus vienija! Tik ji mums vadovauja. Tuo ir skiriasi šios dvi ideologijos. Pasaulis vis tiek susivienys, tik norėtųsi, kad ne baisios ir kruvinos diktatūros verčiamas, o geruoju. Manau, kad taip ir bus.
Šiuo metu visai žmonijai svarbiausia neleisti Irako ir Sirijos teritorijoje užgimti islamo valstybei.

Iš 2015 m. gruodžio 8 d. TV laidos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>