Gyventi ir mėgautis, III d.

Realybės suvokimas

Mintis geba gaivinti ir kurti

Klausimas. Ar mintis yra noro materija?
Atsakymas. Mintis – tai labai galingas noras, turintis pačią didžiausią jėgą pasaulyje, didesnę už atominės bombos. Mes tiesiog nemokame jos naudoti.
Mūsų mintys yra tokios menkos, kad neturi jokios galios. Bet jeigu galėtume pakilti į tikros minties lygmenį, t. y. ketinimą, kurį pasiekiame naudodamiesi kabalos mokslu, tai ja būtų galima kurti pasaulius. Pasakyta: „Viskas paaiškėja mintyje“.
Mintimi galima pakeisti visą pasaulį, paversti kuo tik nori. Mintimi galime veikti kitas galaktikas ir tolimas žvaigždes – tai pati galingiausia jėga.
Klausimas. Kaip gali būti mintis galingesnė už atominę bombą, jeigu bomba gali sunaikinti didžiausius paviršiaus plotus? O ką gali mintis?
Atsakymas. Mintis taip pat gali ir griauti, ir gaivinti, kurti. Mes tarsi Kūrėjas galime kurti naudodamiesi vien mintimis.
Klausimas. Ar galite pateikti minties veikimo mūsų pasaulyje pavyzdžių?
Atsakymas. Kol kas tokių pavyzdžių mūsų pasaulyje nėra, juk minties jėga, apie kurią čia kalbama – tai davimo jėga. Tam reikia pasiekti būseną, kai per mus ims tekėti aukštesnioji energija. Mes tampame linze, kuri fokusuoja šią energiją ir gali veikti su ja visą tikrovę.
Įsivaizduokite, kad turime fokusuojančią linzę, per kurią teka visa Visatos energija. O mes tą linzę reguliuojame ir sprendžiame, kur ją nukreipti. Tokiu būdu kuriame naują pasaulį.
Klausimas. Kokia tai energija? Ar tai Saulės energija?
Atsakymas. Ne, tai minties, ketinimo energija, priklausoma nuo to, ką aš noriu padaryti. Jeigu noriu daryti gerus darbus: atiduoti, padovanoti, sukurti naują gerą kūrinį, tai šią jėgą gaunu ir galiu naudoti.
Netgi šiame pasaulyje, jeigu žmogus galvoja apie gėrį, jis tampa geresnis. Bet kalbama ne apie tai, o apie aukštesniąsias jėgas, kurias galime naudoti.
Įmanoma šias jėgas gauti iš gamtos, kiekvienas galėtų jas naudoti. Taptume būtybėmis, kurių neriboja nei laikas, nei judėjimas, nei erdvė.
Išnyktų riba tarp mūsų ir aukštesniojo pasaulių, mes pakiltume virš gyvenimo ir mirties, valdydami šią ypatingą jėga, kuri yra pasaulyje. Mes gebėsime ją valdyti, jeigu tapsime duodantys, mylintys, teisingai susijungsime.
Dabar kiekvienas gyvena sau, todėl neturime jėgų. Nesugebame susijungti tarpusavyje, o tai neleidžia tai energijai įeiti į mūsų sistemą.
Jeigu ši energija atsiras tarp mūsų ir ims cirkuliuoti, ji mus įtrauks į gėrio sūkurį. Mes staiga pajusime, kad esame aukštesnėje dimensijoje.

Iš radijo programos 103FM, 2015.11.29

Daugiau šia tema skaitykite:

Gyventi ir mėgautis, I d.

Gyventi ir mėgautis, II d.

Iliuzinis pasaulis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>