Gerasis virusas

Dvasinis darbas, Sveikata

Klausimas. Ar nepavojinga vienytis su kitais žmonėmis, ar man nepersiduos jų ligos ir negatyvios emocijos?
Atsakymas. Susidurdami ir sąveikaudami su žmonėmis šiame pasaulyje perduodame vieni kitiems visokius mikrobus ir virusus.
Tačiau būtent dėl šio keitimosi tampame stipresni. Tas pats vyksta realizuojant vienijimosi metodiką.
Egoizmas baisus kiekviename atskirai. Kada pradėsime kartu dirbti ir kilti virš jo, pamatysime, koks jis naudingas. Jis mums duotas, kaip „pagalba prieš save“. Tai jau išsitaisymo metodika, kurią reikia studijuoti.
Turime būti dėkingi savo egoizmui už tai, kad jo padedami kylame dvasiniais laiptais iš 125 pakopų. Juk egoizmas kiekvienoje kitoje pakopoje didesnis nei ankstesnėje.


Tai nuostabu! Kildamas aukštyn tampu vis didesnis egoistas ir tuo pat metu vis labiau dvasingesnis žmogus.
Tuo kabalos mokslas ir skiriasi nuo visų kitų metodikų, mat čia pasitelkiu visas gamtos jėgas, įskaitant egoizmą. Už mano ribų nelieka nieko. Aš sugeriu visas teigiamas ir neigiamas jėgas ir iš jų darau tokią simbiozę, ypatingą jungtį, kurios padedamas kylu aukštyn.

Iš 2015 m. lapkričio 15 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Kas vainikuoja kūriniją?

Visų ligų šaknis

Ligos – egoizmo padariniai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>