Pajusti gyvenimą!

Dvasinis darbas

Klausimas. Ar buvo Jūsų dvasiniame kelyje laikotarpių, kuomet viskas atrodė beprasmiška? Kas padėdavo grįžti į kelią?
Atsakymas. Kabalistas tai patiria kiekvieną dieną! Kiekviename lygmenyje! Zohar knygoje aprašoma, kokių nelengvų būsenų patirdavo Šimonas Bar Johajus ir jo didieji bendražygiai, parašę šią knygą.
Aš visa tai mačiau išgyvenant savo mokytoją, kai jis buvo tokios būsenos, kad net negalėjo pajudėti arba atmerkti akių. Jis neturėjo jėgų, jos išsekdavo!
Nėra nė vieno, netgi didžiausio kabalisto, kuris kiekvieną dieną savo kelyje nepatirtų priešingų būsenų – nuo paties didžiausio minuso iki paties didžiausio pliuso. Būtent jomis jis ir juda į priekį, kaip dešine ir kaire kojomis, dešine ir kaire linijomis.
Štai tokias būsenas patiria žmonės, einantys tiesos keliu, nes suvokti kiekvieną kilimo pakopą galima tik tada, kai pradžioje junti jos tuštumą, juk visos žinios įgyjamos gretinant tamsą ir šviesą.
Dėl to nusivylimas gyvenimu – savo pojūčiais, darbu, misija, viskuo, ką darai ir dėl ko egzistuoji, – natūralus ir būtinas. Kitaip nesugebėsite nuo jo atsispirti ir pakilti aukščiau.
Nebijokite šių būsenų! Jūs tiesiog turite stiprinti savo ryšį su tinkama aplinka. Ir tuomet pamatysite, kad tos būsenos yra gėris.
Taigi linkiu jums didelių nusivylimų ir kartu – didelių prisipildymų! Tuomet pajusite gyvenimą!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>