Psichologai nepadės

Sveikata

Komentaras. Visi psichologai, kurie pataria žmonėms ieškoti savęs gyvenime, pasižymi tuo, kad jų dėka žmonės randa savo vietą gyvenime ir tampa laimingi, turi aiškius rezultatus.
Atsakymas. Galbūt kas nors laimingas, bet aš asmeniškai to nematau. Pagal statistiką taip nėra.
Studijuojant kūrimo planą, pasaulio raidos planą, galima visiškai nedvejojant pasakyti, kad mes jau perėjome visus etapus, kurie buvo geresni už šiandieną ir juo labiau rytdieną. Geriau nebus. Gamta mus jėga stumia į laimę. Mes turime išsiaiškinti, kam gyvename ir ko mums iš tikrųjų reikia.
Todėl psichologai čia nepadės. Psichologija egzistuoja viso labo tik šimtą metų – nuo Froido laikų iki šios dienos. Pastaruosius dvidešimt metų ji patiria nuosmukį. Aš nemačiau psichologų, kurie galėtų padaryti žmogų laimingą. Nebent psichiatrai, kurie taiko medikamentinį gydymą.
O dėl aiškaus gyvenimo prasmės paieškų rezultato, tai jis labai paprastas: žmonija pasineria į narkotikus.
Pagal neskelbiamą statistiką didžioji dalis žmonijos jau vartoja marihuaną. Aš nesakau blogai tai ar gerai. Iš esmės tai žmogų ramina, atitraukia nuo kovos dėl gyvenimo prasmės atskleidimo. Todėl kabala su tuo nesutinka. O visi kiti sutinka ir tai skatina.
Jeigu prieš dešimt penkiolika metų visi buvo prieš lengvų narkotikų vartojimą, tai šiandien tokie kvaišalai yra legalizuoti valstybiniu lygmeniu, nes valdžiai tai naudinga. Juk narkotikų vartojimas užliūliuoja žmones, atitraukia nuo egzistencijos esmės paieškų.

Iš 2015 m. spalio 25 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

2015-ieji – blogio įsisąmoninimo metai

Kabala – žmogaus kilimo metodika

Keletas žingsnių iki bedugnės

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>