Pasaulio permaina

Krizė, globalizacija

Klausimas. Kas nuvertino buvusias vertybes ir apvertė pasaulį aukštyn kojom?
Atsakymas. Pasaulis turėjo apsiversti, ir tai prasidėjo dar XIX a. pradžioje. XX amžiuje jo transformacija įgijo visą jėgą, o dabar mes pasiekėme būseną, kai šį perversmą mato beveik visi žmonės pasaulyje.
Perversmas natūraliai kyla iš bendros žmonijos raidos, mums evoliucionuojant. Kabalistai tai pranašavo prieš tūkstančius metų, nurodydami, kad XX a. pabaigoje pasikeis požiūris į pasaulį, kabalą, žmogų, ir žmogus patirs ypatingą transformaciją.
Galiausiai jis panorės suvokti bendrą gamtos vystimosi formulę, kad suvaldytų situaciją, neleistų jai tapti nekontroliuojamai, išsivystyti į kažką nenupasakojamo ir nenuspėjamo. Tokioje būsenoje mes šiandien esame. O kabalos mokslas skirtas padėti mums suimti situaciją į rankas ir valdyti šį procesą.
Taigi pati gamta nuvertino buvusias vertybes ir apvertė pasaulį. Tai slypėjo joje nuo pat pradžių, ir žmonės rašė apie tai dar prieš tūkstančius metų. Juk jeigu turite tikslias gamtos ir žmonijos raidos formules, nesunku apskaičiuoti, kada kas įvyks. Tam nereikia būti ekstrasensu ar kerėtoju.
Aš pradėjau jausti permainas nuo praėjusio amžiaus 8-ojo dešimtmečio vidurio ir nuo to laiko, rimtai studijuodamas kabalos mokslą, matau, kiek jis iš tikrųjų padeda išsiaiškinti tai, kas vyksta.
Čia nėra nieko nuostabaus ar baisaus. Priešingai, mes gyvename labai įdomiu laikotarpiu, kuris visiškai atmeta praeitį. Beje, visa tai vyksta pagal „neigimo neigimo“ dėsnį, kai ankstesnė pakopa turi mirti, o nauja gimti joje. Taip buvo visada visuose žmonijos raidos etapuose: vergvaldystę pakeitė feodalizmas, feodalizmą – kapitalizmas ir t. t.

Iš 2015 m. gruodžio 13 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Senojo pasaulio atgimimo link

Pasaulio griūtis

Vienas sprendimas visoms problemoms

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>