Neištikimybė – pretekstas skirtis?

Vyras ir moteris

Klausimas. Tarkime, šeimoje kažkas buvo neištikimas – nesvarbu kas. Ką apie tai sako kabala? Ar verta išsaugoti šeimą?
Atsakymas. Žinoma, vyras ir žmona turi pasistengti suprasti kits kitą, ir nors ne itin paprasta, skaudu, vis dėlto išsaugoti šeimą.
Juk ir vyrai, ir moterys turi polinkį į nuotykius. Savo gyvenime mačiau daug, ir nemanau, kad tai pretekstas skirtis. Nėra nieko egoistiškesnio, nei išsiskirti ir palikti vaikus našlaičiais.
Labiausiai dėl tėvų skyrybų kenčia vaikas. Tad abiems verta pakentėti, atlikti psichologinę terapiją, suprasti ir sutikti su tuo, kad visa tai – gyvenimas.
Klausimas. Ar tarp studijuojančiųjų kabalą yra tokių „amoralių“ asmenybių?
Atsakymas. Amoralių žmonių visai nėra. Tėra egoistai, kuriuos reikia ištaisyti, o tuo ir užsiima kabala, tačiau tai vyksta lėtai, pamažu. Kaip tik dėl to šiandien žmogui duodami 70-90 gyvenimo metų, kad per juos išsitaisytų.

Iš 2016 m. vasario 10 d. vebinaro per zahav.ru

Daugiau šia tema skaitykite:

Virtuali neištikimybė pavojingesnė

Sutuoktiniai – draugai

Ideali šeima

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>