Pakeisti žmogaus prigimtį

Egoizmo vystymasis

Klausimas. Ar manote, kad egoizmas – didžiausia žmogaus nuodėmė?
Atsakymas. Tai tik mūsų prigimtis, nieko daugiau.
Klausimas. Tačiau dėl egoizmo įvyksta visi teisės pažeidimai ir nusikaltimai. Pavyzdžiui, ar nuolat linksniuojamos organizacijos „Islamo valstybė“ nariai – tiesiog egoistai ar barbarai?
Atsakymas. Egoistai. Tik jų egoizmas pasireiškia fanatizmu.
Klausimas. Vadinasi, kai nugalėsime egoizmą, išauš visuotinė gerovė?
Atsakymas. Tada būsime sujungti gerais, harmoningais ryšiais ne tik vienas su kitu, bet ir su visa gamta, su jos bendrąja valdymo sistema.
Mes iš tiesų pajusime, kad gyvename subalansuotame pasaulyje, per gamtos sistemą imsime jausti kitas, aukštesnes būsenas. Tai svarbiausia, ką atskleidžia kabala. Ji atveria perspektyvą ne tik šiam pasauliui, bet ir visoms kitoms mūsų būsenoms.
Tai labai veikia žmogų. Jis pradeda suvokti, kad egzistuodamas šiame pasaulyje visiškai realiai turi atsižvelgti ir į įvairiausias kitokias savo būsenas.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pakeičiant egoistinę priklausomybę

Gyvenimas, prabėgantis prie klaviatūros

Gydytojas, išvaduojantis nuo egoizmo

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>