Ar moterims reikalinga grupė?

Moters dvasingumas

Klausimas. Ar moterų kaip ir vyrų išsitaisymui yra reikalinga grupė? Sakėte, kad tarp moterų negali būti tikros draugystės.
Atsakymas. Tikros draugystės negali būti ir tarp vyrų, juk jų draugystė berniukiška. Kas dėl moterų, tai jos nemoka draugauti, nes kiekviena yra tarsi atskira planeta. Mes tai matome kasdieniniame gyvenime.
Tačiau dvasiniame pasaulyje ir vyrai, ir moterys susiduria su tomis pačiomis problemomis. Ir nesvarbu, kad moterys labiau nutolusios viena nuo kitos negu vyrai. Tik pradžioje atrodo, kad jiems susivienyti yra lengviau. Kai jie pabando vienytis, tai pajunta vidinį pasipriešinimą, kaip ir moterys.
Todėl siūlau nemanyti, kad vyrams lengviau atlikti dvasinį išsitaisymą.
Klausimas. Ar moterims yra reikalinga grupė?
Atsakymas. Moterims grupė yra reikalinga taip, kaip ir vyrams. Moteris dvasiniame pasaulyje privalo atlikti tuos pačius veiksmus, kuriuos atlieka vyrai: suartėjimą ir laidavimą. Dvasiniame pasaulyje nėra jokio skirtumo, kokiame kūne tu esi. Manyk, kad neturi kūno.

Iš 2015 m. gruodžio 6 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Skirtumų nykimas dvasiniame darbe

Moterys, vienykitės!

Pasaulinės grupės dvasinė piramidė

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>