Rastas būdas išgydyti vėžį

Egoizmo vystymasis, Sveikata

Komentaras. Mokslininkai rado vėžio „achilo kulną“. Jie atrado, kaip su juo kovoti pasitelkus imuninę sistemą, kuri atpažįsta ir sunaikina vėžinį auglį.
Atsakymas. Vėžys – tai sistema, kuri tapo nebekontroliuojama. Juk iš esmės visos mūsų ląstelės gali tapti vėžinės.
Esmė ta, kad bet kuri ląstelė ir gauna, ir duoda. Ji įsisavina viską, kad būtina jos funkcionavimui. Bet dėl ko ji funkcionuoja? Tam, kad palaikytų visą organizmo sistemą.
Jos svarbiausia užduotis – aš dirbu kitiems, gaunu sau tik tai, ko man reikia norint palaikyti savo egzistavimą dėl kitų. Taip veikia bet kuri gyva sistema, išskyrus žmogų, išskyrus mūsų galvą.
Todėl vos ėmėme galvoti tik apie save, mūsų sistema pamažu „gauna įspūdžius“ iš mūsų minčių bei norų ir taip ląstelių lygmenyje pažadinama tokia pati programa, kai sistema ima ryti viską dėl savęs nieko neatiduodama kitiems. Toks vėžinio auglio susidarymo principas.
Žmonija yra vėžinis auglys Žemės kūne. Pažiūrėkite, kokia nuostabi mūsų planeta! O tai, kas Žemėje vyksta negyvosios gamtos, augalijos ir gyvūnijos lygmenyse, kai visi naikina visus, – tai tik dėl to, kad viskas kyla iš žmogiškoje lygmens.
Taip ir pasakyta Biblijoje. Vos tik Adomas nusidėjo, visi netrukus ėmė ryti kits kitą. O iki tol viskas buvo darnoje.
Štai tada ir pradėjo plisti vėžinis auglys. Galiausiai žmonija naikina pati save.
Klausimas. Jeigu tai laikysime pagrindu, tai galima rasti būdą, kaip išgydyti vėžį?
Atsakymas. Žinoma! Tačiau ne šiame lygmenyje. Bet kuri problema sprendžiama aukštesniajame lygmenyje! Iš ten nusileidžia signalas – nurodymas žemesniajai pakopai. Todėl turime išspręsti problemą savo prote ir tarpusavio santykiuose.
Vos tik santykiai tarp žmonių taps abipusiai, geri, ir mes susijungsime į vieną gerą sistemą, tai visos sistemos, valdomos mūsų širdies ir proto, pamažu susinormalizuos, ir viskas Žemėje nurims. Ir „vilkas ganysis su avimi, ir mažas berniukas juos ganys“ ir viskas bus darnoje.

Iš 2016 m. kovo 9 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Amžinosios jaunystės paslaptis

Ligos – egoizmo padariniai

Dvasia lemia sveikatą

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>