Gyvenimo formulė

Kabalos mokymasis

Klausimas. Kodėl turėčiau studijuoti kabalą? Ką man tai duos?
Atsakymas. Kabalos mokslo studijavimas padeda mums suprasti, kur esame.
Egzistuojame tam tikroje gamtos programoje, kaip matricoje, kuri valdo mus. Bet galime atgaliniu ryšiu ją valdyti, jeigu tik suvokiame, kaip ją veikti ir galime ne tik šiaip ištaisyti savo žemiškąjį likimą, o atskleisti gyvenimo prasmę.
Kiekvieno iš mūsų ir drauge visų viduje nuo pat pradžių įdėtas tikslus egzistavimo planas. Jeigu apžvelgtume žmonijos istoriją, tai išvystume, kad viskas vystėsi pagal kažkokį planą, kurio niekas iš mūsų iš anksto nesudarinėjo. Mūsų likimas užrašytas į priekį, bet žmogus nežino, kas bus rytoj.
Klausimas. O kaip tai sužinoti? Ar yra koks nors būdas?
Atsakymas. Yra. Kabala duota būtent tam, kad sužinotume savo paskirtį. Žmonės ateina į kabalą ne tik atskleisti savo likimo, bet ir jį koreguoti. Kabala – tai mokslas apie gyvenimą. Ji paruošta visiems, ir kiekvienas joje turi savo kelią.
Klausimas. Vadinasi, kabala – tai formulė, pagal kurią galima apskaičiuoti kiekvieno žmogaus likimą?
Atsakymas. Žinoma. Aš ir mano mokiniai studijuojame ją. Ji daugiau mažiau universali visiems, bet ją taikant kiekvienam atsiskleidžia kitaip.

Iš 2016 m. vasario 10 d. vebinaro tinklalapyje zahav.ru

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasiekimai, atnešantys laimę

Kaip pagerinti savo gyvenimą

Iš anksto nulemtas kelias

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>