Vienybė visuomenės labui

Krizė, globalizacija

Klausimas. Yra įvairiausių grupių, kurių nariai vienijasi, siekdami padėti kitiems. Jie nori pagelbėti vaikams, įnešti nors mažą indėlį, kad sumažintų kieno nors kančias. Kuo skiriasi jūsų vienybė „dėl gėrio“ nuo visiems priimtino?
Atsakymas. Pasaulyje iš tikrųjų labai daug organizacijų, kurios vienijasi kitų žmonių labui, tik nematau jų veiksmų gero rezultato.
Kad ir kiek jie maitintų, girdytų, rengtų žmones – vis tiek pasaulyje tiek badaujančių, tiek kenčiančių, o kančių diena iš dienos daugėja. Matome, kad tai nėra pasaulio ištaisymo metodas.
Kabala siūlo sureguliuoti padėtį pasaulyje per jo valdymo sistemą. Nerengti kokių nors nedidelių, vietinių akcijų žmonėms, o atlikti kardinalius pokyčius per Aukštesnįjį valdymą, kad žmonija gautų gausą, tinkamą jėgą, sveikatą – viską! Tai įmanoma! Tik reikia pamatyti, kaip tai padaryti ir panorėti visiems kartu tai įgyvendinti.
Tačiau tam tie patys šiandien viską dalijantys ir neva taip kitus mylintys žmonės, kurie pasiruošę eiti į pasaulio kraštą, kad padėtų žmonijai, turėtų užsiimti tinkamų tarpusavio santykių kūrimu su kitais. Štai tada pasaulyje atsiras geroji jėga, kuri padės mums visiems.

Iš 2015 m. gruodžio 27 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Susivienyti, nepaisant visų skirtumų

Pagrindinė kliūtis kelyje į laimę

Atskleidžiant gyvenimo paslaptis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>