Suprojektuotas vaikas

Auklėjimas, vaikai, Kūnas ir siela, Sveikata

Komentaras. Šiuolaikinės genetikos lygis jau leidžia parinkti lytį ir akių spalvą būsimam vaikui. Tokie kūdikiai vadinami „suprojektuotais kūdikiais“. Ką manote, ar teisinga programuoti būsimą vaiką?
Atsakymas. Mokslas mums suteikia begalę galimybių. Svarbu tai, kaip jas išnaudojame.
Komentaras. Tėvai nori, kad vaikui netektų kentėti.
Atsakymas. Tai visai kas kita. Jei turime tokią galimybę, aš už tai, kad būtų iš anksto nustatyta, ar vaikas sveikas, tai svarbiausia!
O jei galėtume atrasti ir laimės bei sėkmės geną, būtų visai gerai! Tačiau jo ten nėra. Jis – šiek tiek aukščiau, ne biologinių tyrimų lygmenyje.
Bet jeigu atsiras galimybė žmones padaryti fiziškai ir protiškai sveikus, žinoma, ją reikia išnaudoti.
Man gali prieštarauti, ypač religingi žmonės, kad viskas Dievo rankose. Tuomet apskritai nieko nesiimkite! Kodėl einate pas gydytojus ir t. t.?
Yra pasakyta: „Gydytojui suteikta teisė gydyti“. Juk gydymas apima ir diagnozę, ir kitus poveikio mūsų organizmui elementus. Todėl reikia nustatyti ir veikti! Jei ankstyvojoje nėštumo stadijoje bus galima nustatyti, kad moteriai gims neišsivystęs kūdikis, su neištaisomais defektais, teks nutraukti nėštumą.
Visų pirma, yra laikas, kai formuojasi vaisius, ir, reikia išmokti nustatyti jo savybes iki tol, kol jis susiformavo. Pirmosios trys dienos vadinamos spermos prisitvirtinimo prie gimdos sienelės laikotarpiu. Kitos 40 dienų – vaisiaus formavimosi laikotarpis, kuomet jis dar nelaikomas vaisiumi.
Jei per šį laikotarpį galėtume iš anksto pamatyti, kas su juo vyksta, tai kabalos, medicinos ir religijos požiūriu nėštumo nutraukimas nebūtų laikomas gyvybės atėmimu. Todėl turime veikti laikydamiesi tokių rėmų.
Jokiu būdu nesiruošiu eiti prieš aukštesniąją gamtą! Atvirkščiai, manau, kad po to, kai gemalas po keturiasdešimties dienų gauna sielą, remiantis šaknų ir šakų mūsų pasaulyje dėsniu, jau nebegalima kištis į jo vystymąsi. Bet visus jo polinkius dar iki to laiko galėsime nustatyti.

Iš 2016 m. vasario 15 d. TV programos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Amžinosios jaunystės paslaptis

Ligos – egoizmo padariniai

Visų ligų šaknis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>