Šeštojo jutimo organo „kaina“

Dvasinis darbas, Kabalos mokymasis

Klausimas. Kiek kainuoja įgyti šeštąjį jutimo organą? Žinoma, neturiu omenyje pinigų.
Atsakymas. Tai priklauso nuo to, kokių savybių žmogaus noras, kokioje visuomenėje jis yra, kokioms aplinkybėms esant studijuoja ir realizuoja kabalą.
Todėl sunku pasakyti, kokiais vienetais galima išmatuoti tą galią, kurią žmogus turi turėti, kad išeitų į aukštesnįjį pasaulį ar netgi ištaisytų save.
Studijuojant kabalą žmoguje pamažu atsikleidžia šie matavimo vienetą, ir tada jis ima suprasti, kiek tokių vienetų reikia kiekvienai pakopai.
Kiekvienam žmogui vienetų skaičius skirtingas. Kaip ir mūsų pasaulyje. Net jeigu mokytumės vienoje mokykloje, viename universitete, vienoje vietoje, kiekvienas iš mūsų dėtų nevienodas kokybines ir kiekybines pastangas, kad atliktų tą pačią užduotį.

Iš 2016 m. sausio 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Žmogaus, įgijusio šeštąjį pojūtį, gyvenimas

Kaip išvystyti šeštąjį pojūtį

Šeštasis pojūtis – siela

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>