Kodėl kaltina Izraelį?

Antisemitizmas, Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien

Klausimas. Kaip paaiškintumėte pastaruoju metu girdimus palestiniečių ir teroristų pasakymus apie tai, kad tai žydai planuoja ir įgyvendina teroristinius išpuolius bei kitus pažeidimus?
Atsakymas. Arabai kaltina Izraelį tuo, kad šis juos žudo, stumia į terorą prieš visą pasaulį, kasinėja po Al Aksa mečete, degina nelaimingų palestiniečių namus ir taip triuškina beginklius palestiniečius nepaisydamas visų tarptautinių konvencijų – visa tai antisemitinių išpuolių prieš žydus tęsinys; tai visais laikais pasaulio tautoms buvo savaime suprantamas dalykas.
Tiek, kiek žydai „apvagia“ pasaulio tautas nesuteikdami jiems metodikos, būdo laimei pasiekti, pasaulio tautos jaučia žalą, kurią žydai daro jiems ir pasauliui, o antisemitinis elgesys – jų reakcija.
Todėl europiečiai ir visos pasaulio tautos vis labiau palaikys palestiniečius, nepaisydami to, kad jie griauna. Juk išeitų, kad žydai, netaisydami pasaulio tarsi patys nukreipia palestiniečius į teroristines atakas.
Tad nelaimingi arabai tėra marionetės žydų rankose. O patys žydai nenori žinoti tikrosios priežasties, kodėl pasaulio tautos jų nekenčia. Priešingai, jie mano, kad pasauliui atnešė daugiau nei bet kuri kita tauta ir visos pasaulio tautos kartu. Tai tiesa, bet juk ne to reikalaujama iš žydų tautos, jie turi atskleisti metodiką, kaip pasiekti laimę, amžinybę, rojų, malonumą!

Daugiau šia tema skaitykite:

Du požiūriai į terorą: Paryžiuje ir Izraelyje

Mums nepavyks pasislėpti tarp kitų

Spaudimas iš viršaus, spaudimas iš apačios…

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>