Siela – tai Kūrėjo dalis

Kūnas ir siela

Klausimas. Kaip buvo sukurtas žmogaus kūnas?
Atsakymas. Taip, kaip sakoma evoliucijos teorijoje. Iš pradžių atomai susitelkė į materiją, susidarė Žemė, o po milijono metų atsirado įvairūs, paprasti junginiai ir Žemėje ėmė vystytis gyvybė.
Dar penki šimtai metų iki Darvino, didysis kabalistas Ari savo knygoje „Gyvybės medis“ rašė, kad viskas išsivystė iš negyvosios, augalinės ir gyvūninės gamtos iki beždžionės (aukščiausios gyvūno formos), ir nuo jos iki žmogaus. Beždžionė – tai tarpinė grandis tarp gyvūno ir žmogaus.
Klausimas. O kaip pagal kabalos mokslo teoriją buvo sukurta siela?
Atsakymas. Siela nėra sukurta, tai Kūrėjo dalis iš aukščiau.
Šviesa ateina į norą gauti ir mėgautis dėl savęs ir keičia jo savybes į priešingas – į norą gauti ir mėgautis dėl kito, įeinant į kitą, jungiantis su juo. Kai žmogus ima vienytis su kitais, kad juos pripildytų, jis tampa kabalistu – gauna šviesą iš viršaus ir perleidžia ją per save kitiems.

Iš 2015 m. sausio 20 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Ar mes kilę iš beždžionių?

Piršlybos su Aukštesniąja gamtos jėga

Realybės suvokimas: kūnas ir siela

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>