Sukurk savo ateities pasaulį dabar

Dvasinis darbas, Kūnas ir siela

Klausimas. Jei žmogus pradėjo rimtai studijuoti kabalą, ar įmanoma, kad jis paliks šį pasaulį dėl ligos ar nelaimingo atsitikimo?
Atsakymas. O kodėl gi ne? Ar tai yra blogai?
Visi keikia mūsų pasaulį, visiems jame yra blogai ir tuo pačiu metu visi bijo, nenori jo palikti! Tai tik todėl, kad žmogus nežino ir nemato, kas ten toliau.
Ir nereikia nieko matyti! Tu tiesiog imk ir susikurk dabar savo ateities pasaulį, kad nebūtų jokio perėjimo iš gyvenimo šiame kūne į gyvenimą ne kūne. Iš tikrųjų gyvenimą kūne mums piešia mūsų egoistiniai norai. Neutralizuok juos – ir pajausi, kad esi dvasiniame pasaulyje.
Kodėl kai kurie žmonės kentėdami jautė dvasinius reiškinius? Mat patiriant dideles kančias jų kūnai tarsi neutralizavo, anuliavo save.
O mes pasiekiame tai labai lengvai – grupėje, kai sužadiname sau aukštesniosios Šviesos poveikį. Ir tada išeina, kad mes tarsi neturime kūno, jis yra kituose. Užuot jautę save, imame jausti kitus. Tai ir yra išėjimas iš kūno.

Iš 2015 m. gruodžio 20 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Dėkoti už kančias?

Nuo ko priklauso gyvenimo ilgis?

Būsimas pasaulis – šiame gyvenime

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>