Už šeimos išsaugojimą!

Krizė, globalizacija, Vyras ir moteris

Klausimas. Ar kabala gali duoti formulę, kaip laimingai gyventi šeimoje?
Atsakymas. Žinoma. Juk kabala kalba apie žmonių vienijimąsi, o asmeninio vienijimosi forma – tai šeima.
Klausimas. Kitaip tariant žmonės, kurie kabala šviečia visuomenę, gali pakeisti šeimos psichologus? Mūsų laikais išsaugoti šeimos vientisumą – didžiulė problema: buitiniai sunkumai, sunkus gyvenimas, ir šeimos ima griūti.
Atsakymas. Šeimos griūna ne dėl to. Jos griūna dėl to, kad tuo suinteresuoti pramonininkai, reklama ir t. t. Tarkime, šeimai reikia vieno buto, o dviem išsiskyrusiems – dviejų. Šiuolaikinis globalus verslas suinteresuotas, kad būtų daugiau vartotojų. O skiriantis vartotojų skaičius didėja du kartus.
Be to, elitui nereikia, kad gimtų milijonai žmonių.
Komentaras. Bet patys pramonininkai gyvena šeimomis…
Atsakymas. Jie – tai jie! Jų tėra vienas procentas pasaulio gyventojų. O visi kiti jiems nereikalingi. Kam jiems septyni milijardai žmonių? Nereikia! Galime sumažinti! Ir netgi be karo – paprasčiausiai sumažinus gimstamumą. Ir taip per vieną kartą per pus sumažinsime pasaulio gyventojų skaičių.
Klausimas. Ar kabala moka išsaugoti šeimą?
Atsakymas. Tai nėra paprasta! Kabala pamažu paaiškina žmonėms, kokiu būdu tinkamai bendrauti tarpusavyje.
Komentaras. Vienoje iš jūsų paskaitų girdėjau jus sakant, kad jei šeimoje vienas iš sutuoktinių studijuoja kabalą, o antroji pusė toli nuo to, tai jie turi mažai šansų išsaugoti šeimą.
Atsakymas. Būna, žinoma, sunkumų. Jeigu vienas iš sutuoktinių labai susidomėjęs dvasiniu gyvenimu, o kitas kasdieniniu, atsiranda disonansas, žmonės jaučia, kad turi skirtingus polėkius. Bet ir tokiu atveju niekas nesako, kad reikia skirtis. Priešingai, reikia išsaugoti šeimą, nepaisant nieko.
Stengiamės tai atlikti visomis jėgomis. Suprantu, kad mūsų laikais tai nėra paprasta. Bet vis dėlto pageidautina išsaugoti šeimą, ypač jeigu yra vaikų. Esu prieš skyrybas. Tai pirma.
O antra, reikia kažkaip patraukti antrąją pusę, kad ji suprastų, kad, tarkime, vyras turi svajonę, turi labai rimtą užsiėmimą. Jeigu deramai, išmintingai veiksime, tai galime sudominti sutuoktinį (-ę), savo užsiėmimu, mat studijuodamas kabalą žmogus pradeda iš tikrųjų atskleisti gyvenimo tikslą. O tai daugiau ar mažiau įdomu kiekvienam.

Iš 2016 m. vasario 10 d. seminaro per zahav.ru

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip išsaugoti šeimą

Revoliucija šeimoje

Kabala – už šeimą!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>