Popiežius: atverkite širdis pabėgėliams

Izraelis ir pasaulio tautos, Izraelis šiandien, Krizė, globalizacija

Komentaras. Popiežius išsakė savo nuomonę dėl migrantų ir pabrėžė, kad: „Neįmanoma, kad tiek kančių užgriūtų nekaltus vyrus, moteris ir vaikus!“ Jis pakvietė visus atverti jiems duris ir širdis.
Atsakymas. Viskas, apie ką jis kalba, yra teisinga tik tuo atveju, jei nėra prievartos.
Apskritai trūksta paruošiamojo švietimo, auklėjimo, tiek Europos, tiek pabėgėlių susivienijimo.
Pabėgėlių noras – pavergti Europą. Jie bėga iš gimtųjų vietų ne tiek dėl baisaus karo, kiek todėl, kad už tai mokami dideli pinigai. Jie ateina į Europą kaip užgrobėjai, ne kaip nors laikino, saugaus, šilto kampo ieškantys žmonės. Todėl apie juos negalima kalbėti kaip apie pabėgėlius, o tik kaip apie užgrobėjų armiją.
Klausimas. Ar yra kokia nors išeitis?
Atsakymas. Ne, viskas taip ir tęsis. Procesas vyksta savo eiga.
Europa negalės atsilaikyti, atsitverti, nes ji visiškai išardyta į dalis, suskaldyta, ES šalys negali susikalbėti tarpusavyje. Žinoma, tai problema, kuri niekaip neišsispręs.
Klausimas. Ar galės atsiriboti nuo pabėgėlių tokios šalys kaip Vengrija, Makedonija ir kitos?
Atsakymas. Rytų Europa galės užsidaryti. Visų pirma, pabėgėliai ten nelabai veržiasi. Antra, ten gyvena žmonės, išėję tarybinę mokyklą, jie neturi ypatingų emocinių silpnybių ir visa kito. Jie dar neseniai visa tai išgyveno.
Klausimas. Iš esmės pildosi pranašystė, kad Europą pavergs musulmonai?
Atsakymas. Taip, Europa bus užgrobta musulmonų, ir visur vietoj Europos cerkvių ir bažnyčių stovės musulmonų mečetės ir medresės.
Klausimas. Ar kils karas tarp krikščionių ir musulmonų?
Atsakymas. Ne, krikščionybė ramiai pakels rankas, ir viskas.
Klausimas. Ką tuo metu darys judaizmas?
Atsakymas. Nieko – kas galės, išvažiuos iš Europos; kas ne, pamažu joje ištirps.
Klausimas. Koks turi būti Izraelio požiūris į šį procesą?
Atsakymas. Labai paprastas: mums visiškai nerūpi nei Europa, nei jos užgrobimas, kurį jau vykdo musulmonų ordos. Mes neturime kištis į jokius žemiškus reikalus, o tik perauklėti save iki visiško susivienijimo. Tai mūsų vienintelis rūpestis.
Ir tada mūsų susivienijimas paveiks visą pasaulį, ir pasaulio tautos, visų pirma, būtent europiečiai ir musulmonai, staiga pajus trauką vieni kitiems ir galimybę vieniems kitus papildyti. Jie supras, kad tai ateina pas juos iš judėjų, ir tada pamažu tarp jų susiformuos teisingi tarpusavio santykiai, kurie išplis po visą pasaulį.

Iš 2016 m. kovo 17 d. TV laidos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Europa patiria sudėtingiausią laikotarpį

Pabėgėliai: kas laukia Europos? V d.

Senosios Europos bejėgiškumas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>