Prie nesibaigiančių malonumų

Dvasinis darbas

Klausimas. Jeigu mes sukurti malonumams, tai kodėl jų tiek mažai mano gyvenime? Kodėl prigimtis, Kūrėjas neapsaugo nuo klaidų, kurios atneša vien kančias?
Atsakymas. Sakyčiau priešingai: visos mūsų problemos – iš Kūrėjo ! Tik jis viską valdo ir tvarko. Todėl kančios taip pat ateina iš Jo.
Ir viskas tik tam, kad nukreiptų jus ieškoti tikrųjų malonumų ir išlaikytų kelyje, kad nesitenkintumėte menkais, niekingais malonumais. Todėl Kūrėjas nuolatos „kiša mums koją“, kad imtume rinktis tarp gėrio ir blogio, kad imtume tinkamai spręsti, kuo iš tikrųjų verta mėgautis ir padaryti taip, kad ji iš tikrųjų būtų kupina malonumų.
Šito jums ir linkiu. Tačiau tam būtina itin rimtai žiūrėti į tai, kas su jumis vyksta. Pirmiausia, suprasti, kad viskas kyla iš Kūrėjo, ir tik Jo, kad tai Jis valdo jūsų protą ir jausmus kiekvieną akimirką. Kitaip tariant, nė sekundę neatsiplėšti nuo Jo, ir visąlaik palaikyti vidinį dialogą su Juo.
O paskui žiūrėti, kaip galima priartėti prie tinkamesnio malonumo. Jeigu malonumas tinkamas, tai jis neišnyks! Jūs nuolatos jį jausite, o jis visąlaik augs. Štai toks mūsų laukia vidinis, mus užpildysiantis malonumų pliūpsnis.

Iš 2016 m. sausio 31 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Mokytis matyti gėrį

Didžiulė Kūrėjo malonė

Darbas su Kūrėju

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>