Kur eina Europa?

Krizė, globalizacija

Klausimas. Kodėl staiga būtent Europa atsidūrė sudėtingoje situacijoje?
Atsakymas. Kūrėjas visais būdais nori kūrinį privesti prie vientisos formos, visiškai integralių ryšių  su visais visais lygiais, kad tinkamai susilietų su Juo pačiu.
Tai yra mūsų vystymosi tikslas, visatos vystymosi, planetos Žemės, negyvosios, augalinės, gyvūninės ir ypatingai – žmogaus. Šis tikslas bus gamtos pasiektas arba žiauria jėga, arba žmogui suvokiant kūrimo tikslą ir protingai jį įgyvendinant.
Mes esame paskutinėje vystymosi stadijoje, kuomet susijungimas turi prasidėti visuomenėje: arba ji susivienys, nepaisydama visus skiriančio egoizmo, arba paties egoizmo vystymasis prives visuomenę prie tokių kančių, kad ji priverstinai pasirinks susivienijimą, kad jų išvengtų.
Europą, kaip labiausiai išsivysčiusį ir taip pat egoistiškiausią kontinentą, nevieningiausią ir labiausiai susaistytą tarpusavyje, kūrimo programa veda į visų valstybių susivienijimą arba kančių keliu arba, jeigu panorės, suvokimo keliu, savanoriškai susivienijant.
Kalbant apie vienijimąsi, omenyje turima ne bankų vienybė ir panašiai, o žmonių auklėjimas, tarpusavio  suartėjimas į vieną tautą! Šį procesą mes stebim. Praeito šimtmečio viduryje visas pasaulis pradėjo realizuoti vienijimosi programą! Galbūt, praeis dar daug kančių metų, netgi pasaulinis karas, tačiau visos žmonijos susivienijimo tikslas bus pasiektas, kaip ir visi Kūrėjo tikslai.

Daugiau šia tema skaitykite:

Europa patiria sudėtingiausią laikotarpį

Pabėgėlių srautas Europoje

Senosios Europos bejėgiškumas

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>