Kodėl mus kritikuoja

Platinimas

Klausimas. Vis dėlto mane stebina sąlyginai didelis kritikuojančių jus ir jūsų organizaciją žmonių skaičius…
Atsakymas. Sutinku su jumis: mane stebina sąlyginai nedidelis mus kritikuojančiųjų skaičius!
Juk mes pasauliui pasakojame apie tai, ko jis labiausiai nekenčia – apie tai, kad jis turi atsikratyti savo egoistinės prigimties ir įgyti kitą prigimtį – altruistinę , ne pseudo altruistinę, kurią kartais matome mūsų pasaulyje, o tikrąją, neturinčią jokio ryšio su mūsų prigimtimi, egoizmu . Tokio dalyko žmogus apskritai negali įsivaizduoti.
Visa Tora , o kabala vadinama „tikrąją Tora“ (torat ėmėt), kalba vien tik apie meilę  žmonėms, beje, visiškai pamiršus apie save. Turime pasiekti šią būseną, patys siekti arba priverstinai. Būtent šis žmonijos raidos etapas ir prasideda dabar. Mūsų organizacija sukurta tam, kad padėtų žmogui pasiekti tokią būseną.
Tačiau kam gi patinka apie tai klausyti? Todėl tiek daug mūsų kritikų. Nors jie pačios metodikos visiškai neišmano, tačiau pats tikslas žadina jų neapykantą. O mums reikia ir toliau atverti kabalos esmę (beje, remiantis tik jos šaltiniais!) visam pasauliui!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>