Nusitaikyti į Kūrėją

Dvasinis darbas, Ketinimas, malda

Klausimas. Kaip žmogus turi nusiteikti, kad priimtų tai, kas su juo vyksta?
Atsakymas. Apie tai rašoma pagrindiniame straipsnyje apie žmogaus dvasinį darbą „Nėra nieko kito, išskyrus Jį“. Nuo ryto nuolatos nusiteikinėti, kad esi pasaulyje, kurį kuria ir valdo vienintelė jėga, valia – Kūrėjas.
Kad ir kaip suvoktum tai, kas su tavimi vyksta, privalai stiprinti savo siekį nuolat tai įsisąmoninti: visa tai, kas ateina iš žmonių, aplinkos ir vyksta tavyje, rengia Kūrėjas. Jis pirmas, paskui – visi tave „veikiantys“ jo šio pasaulio atributai.
Būtina be perstojo save tikrinti: ar nesiliovei kreipti dėmesio į savo vidinį kryptingumą, kad viskas, kas vyksta tavyje ir aplinkui, kyla tik iš vienintelės aukščiausios jėgos. O viskas vyksta dėl to, kad nepaisydamas vidinių ir išorinių pokyčių nekeistum savo požiūrio į Kūrėją kaip  vienintelę priežastį.

Daugiau šia tema skaitykite:

Pasaulis, kuriame „Nėra nieko, išskyrus Jį“

Ką reiškia „eiti Kūrėjo keliu“

Ko nori Kūrėjas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>