Depresija kenkia visam kūnui

Kabala ir kiti mokslai

Tyrimas. Depresija tai rimtas kompleksinis sutrikimas ir turi būti traktuojama kaip sisteminis susirgimas, pažeidžiantis visą organizmą.
Tai pirmasis mokslinis darbas, apžvelgiantis fizines depresijos pasekmes – nuo širdies ir kraujagyslių iki onkologinių susirgimų, depresuojantys žmonės apskritai miršta anksčiau.
Depresija pakelia oksidacinį organizmo streso lygį, sumažina antioksidacinių medžiagų sudėtį – pagilina šlapimo rūgšties, cinko ir superoksido dismutazės pavojingą organizmui disbalansą.
Komentaras. Žinoma, kad pažeidžiamas visas organizmas, mat jis, kaip visa, kas sukurta sudaro pilną sistemą (dešimt sfirot), pagal taisyklę „dvasiniame pasaulyje nėra dalies”.
Kuo daugiau žinosime apie tokius tyrimus, tuo greičiau žmonės atkreips dėmesį į depresiją, kaip į ženklą, kad organizmas bet kokiais būdais reikalauja pripildyti norą (mėgautis). O mūsų laikais tai įmanoma tik atskleidus gyvenimo prasmę, o ją atskleisti galima tik atskleidus kitą mūsų raidos pakopą – aukštesnįjį pasaulį, padedant kabalos mokslui.

Daugiau šia tema skaitykite:

Svajoti numirti

Vienišiaus būtis

Kodėl gyvenimas toks sunkus?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>