Kūrėjo glėbys

Dvasinis darbas

Klausimas. Kaip dera elgtis gaunant smūgius? Kaip suprasti, ko iš manęs nori Kūrėjas? Juk visos situacijos skirtingos.
Atsakymas. Kūrėjas iš mūsų nori tik vieno – kad nuolatos artėtume prie Jo: arba individualiai, jei dabar nėra kitos galimybės, arba su grupe.
Jis tikslingai mums ištiesia savo rankas, siunčia smūgius, kad išsigandę skubėtumėte į Jo glėbį.
Bet vos tik susilpnėja jūsų susiliejimas su Juo, visai kaip su mažu vaiku, kuris iš pradžių prilipęs prie mamos, o paskui panorsta pabėgti nuo jos, iš karto ateina kitos gąsdinančios kliūtys ir vėl suteikia mums galimybę prilipti prie Kūrėjo. Taip mums reikia žvelgti į visą mūsų gyvenimą!
Jeigu mėginsite suartėti su Kūrėju keisdami savo prigimtį dar iki tol, kol ateis smūgiai, tuomet nejausite jokių problemų ir tiesiog maudysitės Šviesoje !
Juk kančios – tai mūsų tarpusavio ryšio nebuvimas, Kūrėjo nejautimas. Vos tik pajausime jį teisingame mūsų tarpusavio ryšyje, visas pasaulis užsipildys gėriu.
Klausimas. Ką reiškia artėti prie Kūrėjo?
Atsakymas. Artėti prie Kūrėjo – reiškia prilygti Jam savybėmis. Kūrėjo savybė – visiškas davimas ir meilė.

Iš 2016 m. vasario 14 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kaip išvengti likimo smūgių

Iš anksto nulemtas kelias

Automatizmas ar sąmoningumas?

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>