Artimas ryšys su Kūrėju

Dvasinis darbas

Klausimas. Ar yra skirtumas tarp susijungimo su Kūrėju per tekstą, kurį parašė kabalistas, ir paprasčiausiai per kokią nors situaciją?
Atsakymas. Gali būti ir per situaciją. Atsimenu, kaip man teko dalyvauti teisme, ir jaučiausi ten labai nemaloniai, pažemintas, nors neturėjau su tuo jokio ryšio. Bet būtent ši aplinkybė privertė mane rimtai susiimti su Kūrėju.
Klausimas. Ar galima susijungti su Kūrėju per malonumus?
Atsakymas. Tai labai sunku.
Klausimas. Vadinasi, geriau per kančias arba knygą?
Atsakymas. Nereikia rinktis. Reikia priimti ir gėrį, ir blogį vienodai. Pasakyta, kad žmogus turi vienodai laiminti abu.
Jeigu žmogus nėra taip nusiteikęs – tai blogai, jam reikia tam save paruošti ir ištaisyti. Kūrėjo kaip vienintelio suvokimas yra būtina sąlyga teisingam požiūriui į pasaulį: iš ko kyla viskas, kas egzistuoja, ir viskas, kas nutinka mums ir ką mes jaučiame. Nesvarbu kas, juk viską, ką jaučiu savyje, piešia man Kūrėjas.
Komentaras. Bet aš jaučiu, kad tai bloga.
Atsakymas. Tai neturi reikšmės! Kūrėjas piešia man tai dėl to, kad aš per blogį susijungčiau su Juo, ir tada šis blogis pavirsta gėriu! Tiktai taip! Nepaisant viso blogio, aukščiau jo, atsiranda meilė.
Ir svarbiausia, jokiu būdu negalima sau leisti, kad šio pasaulio paveikslas nustelbtų dvasinį pasaulį – tą sistemą, Aukštesniąją jėgą, kuri mus valdo. Negalima leisti, kad bet kokios jėgos, mūsų pasaulio situacijos užgožtų mums Kūrėją!
Todėl reikia stiprėti, pasitelkiant į pagalbą draugus, knygas, bet ką, ir visą laiką palaikyti su Kūrėju artimą ryšį. Kontroliuoti visas mintis, jausmus, aplinkybes, trukdžius ir iškart juos panaudoti dar didesniam išsitaisymui, siekiant ryšio su Kūrėju! Nepraleisti ničnieko! Tai reiškia, kad Kūrėjas tavęs primygtinai nori!

Iš 2016 m. vasario 7 d. pamokos rusų kalba

Daugiau šia tema skaitykite:

Darbas su Kūrėju

Darbas Kūrėjo pasaulyje

Viską daro Jis, bet sprendžiu – aš

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>