ES politikų siaubinga klaida

Ekonomika ir pinigai, Krizė, globalizacija

Pranešimas. 27 ES šalių lyderiai pareiškė, kad darbo jėgos laisvas judėjimas yra pagrindas. Londonas negali pasirinkti jam patinkančių privilegijų.
Pripažinta pokyčių būtinybė. Reikia laiko, norint virš nesutarimų atkurti ES vienybę. „Kalbama ne apie vienybę Europoje, o apie rezultatų gerinimą“ – pareiškė A. Merkel.
Komentaras. Būtent šiuose žodžiuose slypi visa ES problema. Europos Sąjungoje niekada nebuvo vienybės, nes pasiekti vienybę galima tik per ilgalaikį tautų ugdymo ir švietimo procesą, o tam visiškai neskiriama dėmesio.
Būtina įsisąmoninti skirtumą tarp „Europos valstybių bankų ir pramonės sąjungos” ir „tautų sąjungos“ ir nepainioti šių dviejų sąvokų. Tai tragiška ES politikų klaida. Jiems reikia ugdytojų… Todėl „brexit“ tik ES griūties pradžia!

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>