Žemės drebėjimai Japonijoje ir Ekvadore

Krizė, globalizacija

Klausimas. Per žemės drebėjimų Japonijos pietvakariuose seriją žuvo apie keturiasdešimt žmonių ir du tūkstančiai buvo sužeista. Tas pats atsitiko ir Ekvadore, kur žuvo du šimtai trisdešimt trys žmonės ir daugiau negu pusantro tūkstančio buvo sužeista. Kodėl šiose ramiose, taikiose šalyse vyksta tokios siaubingos tragedijos?
Atsakymas. Tai labai sunku paaiškinti, nes viskas priklauso nuo bendro žmonijos išsidėstymo Žemės paviršiuje. Kodėl staiga tokia nelaimė įvyksta būtent šiai tautai, o ne kitai? Kuo čia dėtas Ekvadoras?!
Jeigu bus ieškoma to, kas vyksta, priežasčių, tai greitai visi ims kalbėti ir rašyti, kad visų nelaimių šaltinis – žydai. Kad ir kokios problemos iškiltų pasaulyje, bus kaltinami tik žydai, kurie savo netinkamu elgesiu, tarpusavio susivienijimo stoka sukelia tokį tiek gamtos, tiek pasaulio tautų elgesį.
Gamta pradeda netekti pusiausvyros, tai pasireiškia klimato kaita, žemės drebėjimais, ugnikalnių išsiveržimais ir visokiomis nelaimėmis. Mes sukeliame visų formų gamtos ir žmonių visuomenės pusiausvyros sutrikimus. Todėl dėl visko kalti mes!
Klausimas. Tačiau tiesioginis ryšys nematomas, žmogus nejaučia savo kaltės. Kodėl Aukštesnioji jėga taip su mumis elgiasi?
Atsakymas. Pamatyti tiesioginį ryšį – reiškia atskleisti aukštesnę valdymo sistemą. Kitaip to padaryti neįmanoma, nes tada tu veiksi priverstinai, bandydamas išsisukti nuo smūgių. Tu turi veikti kitaip, savarankiškai, be prievartos, norėdamas vykdyti ypatingą Gamtos, Kūrėjo, dėsnį, visų dalių susijungimo dėsnį.
Tai yra tavo rankose. Norėdamas pakelti save į „žmogaus“ lygmenį, o ne likti gyvūniniame lygmenyje, tu turi judėti link to pats.
Klausimas. Ir dėl to žus tūkstančiai žmonių?
Atsakymas. Milijardai nekaltų žmonių! Įsivaizduok, kokia kaltė gula ant tavo pečių.
Nieko kito nėra. Paskaitykite, kas rašoma kabalos knygose. Apie tai kalba visi didieji mūsų tautos žmonės, pradedant Abraomu.
Savo elgesiu mes nulemiame visas pasaulio problemas ir visus džiaugsmus.
Aš manau, kad turime rimtai susimąstyti dėl to, kas vyksta pasaulyje ir ką sako kabalos mokslas. Priešingu atveju mus mokys siaubingais, dar kruvinesniais metodais nei anksčiau, prieš 70–80 metų.

Iš 2016 m. balandžio 18 d. TV laidos „Naujienos su Michaeliu Laitmanu“

Daugiau šia tema skaitykite:

Gamtos ir egoizmo kaprizai

2015-ieji – blogio įsisąmoninimo metai

Žmogus ir gamta: ryškėja santykiai

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>