Užsiėmimams – savas laikas

Dvasinis darbas

Klausimas. Koks užsiėmimas jūsų akimis vertas žmogaus, einančio kūrimo tikslo link, dėmesio?
Atsakymas. Pagal mano būdą man asmeniškai įdomi muzika, įvairios humoristinės laidos, taiklūs anekdotai. Mėgstu keliauti. Be važiavimo į kongresus, dukart per metus kartu su žmona būtinai savaitei išvažiuojame ilsėtis į kokią nors šalį ir ten daug vaikštome pėsčiomis. Štai ir viskas.
Klausimas. Suprantama, kad kiekvienas turi savo pramogas. O kokias bendras rekomendacijas galėtumėte duoti, remdamiesi kabala?
Atsakymas. Jeigu žmogus studijuoja kabalą, jis negali turėti stiprių materialių polinkių. Dar nemačiau nė vieno savo mokinio, kuris, sakykime, kolekcionuotų pašto ženklus.
Kabalistai gerbia fizinę kultūrą, sportą. Tai būtina, norint judėti, norint užtikrinti, kad galva gerai dirbtų. Bet koks sportas? Tiesiog vaikščiojimas ar plaukimas. O visa kita – tik dvasinis darbas, kuriam skiri visą laiką.

Iš 2016 m. balandžio 10 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Kad laiko užtektų viskam

Žemiška veikla ir dvasinis vystymasis

Dvasinis pasaulis, materialus pasaulis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>