Po Nicos

Izraelis ir pasaulio tautos, Krizė, globalizacija

Nuomonė. Prancūzijos gyvenimas „tampa izraelietiškas“, kitaip tariant, visuomenė gauna užduotį užtikrinti saugumą. Izraeliui paprasčiau, juk visa jo istorija – tai karų su kaimynais istorija, tad piliečių karta gimė suprasdama, kad saugumas reikalauja aukų.
Šiuolaikinė Europa vystėsi remdamasi priešingais principais. Kada ir kaip bus posūkis kol kas neaišku. Labiausia šokiruoja faktas, kad grėsmė kyla iš vidaus – ir čia nesuprasi, ką daryti.
Politinės pasekmės akivaizdžios: auga dešiniųjų valdžia. Tačiau piliečiai nori suprasti, kas atsakingas už jų ramybę. Elitas atitrūko ir gyvena savo bendruomenėje. Kova su terorizmu tampa pilietinė, t. y. tik vidine ir ji jau vyksta.
Komentaras. Būtina pakeisti mąstymą. Paprastai kaip tik tai užima daug laiko. Bet visi nauji teroristiniai aktai padės permąstyti tikrovę ir įsisąmoninti kovos būtinybę.  Taip atsiranda galimybė atskleisti kūrimo tikslą – prispirti žmogų išsivystyti iki Kūrėjo lygmens, o visų nelaimių priežastis ta, kad žydai nepaiso savo misijos.

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>