Marksas apie žydus

Izraelis ir pasaulio tautos

Klausimas. K. Marksas straipsnyje „Žydų klausimu“ rašė, kad „pinigai – Izraelio dievas“ ir kad žydai „primetė sau pinigų valdžią“.
Jis kaltino žydus antisocialiniu elgesiu, tvirtindamas, kad „žydų emancipacija – žmonijos emancipacija“. Kaip galima kaltinti visą tautą ir priešinti ją su kitomis tautomis?
Atsakymas. K. Marksas kaip tyrinėtojas buvo visiškai bešališkas ir teisingai tvirtino, kad būtent žydams būdingi egoistiškiausi charakterio ir elgesio bruožai.
Juk kitaip ir būti negali: būtent ši žmonių grupė praeityje buvo aukštame dvasiniame lygmenyje, iš kurio nukrito žemiau visų, su savo neištaisytu egoizmu . Taip ir pasakyta Toroje: jeigu žydai kyla, jie kyla aukščiau visų, o jeigu krenta, krenta žemiausiai. Juk pagal modulį (absoliučią reikšmę) jų egoizmas didesnis!

Daugiau šia tema skaitykite:

Žydų paskirtis

Atneškime pasauliui gėrį!

Žydų ištrėmimas ir Europos nuosmūkis

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>