Valdančiųjų jėgų tinkle

Dvasinis darbas, Valios laisvė

Klausimas. Supantis pasaulis kasdien tam vis agresyvesnis ir baisesnis. Kaip elgtis su žmonėmis darbe, viešajame transporte ir kitose vietose, juk jie dar neturi taško širdyje ?
Atsakymas. Patarčiau gilintis į save ir mažiau sieti save su aplinkiniu pasauliu. Jūs jo neištaisysite. Geriausia, ką galite atlikti, – šiek tiek nutolti nuo jo ir susitelkti ties savo paties pokyčiais.
Kai aukštesnioji jėga ims jums atsiskleisti, pasaulis atrodys kitaip. Pamatysite, kokie tolimi jums žmonės aplink, suprasite, kad jie valdomi iš aukščiau, kad jie neturi nieko savo, asmeniško, jokios valios laisvės, charakterio ir t. t. – taip su jais žaidžia iš aukščiau.
Jums atsiskleis visa sistema. Išvysite septynis milijardus žmonių, zujančius tai šen, tai ten it skruzdės. Visi esame jėgų tinkle, kuris valdo visa, kas gyva Žemėje, ir mus. Nereikia žiūrėti į žmones, kaip turinčius valios laisvę.
Jums paaiškės, kaip iš jėgų tinklo, kuriame esame, pritraukti sau teigiamą jėgą, jai padedant pakilti virš savo likimo ir įgyti naują, ypatingą lemtį. Tai galėsite atlikti.

Iš 2016 m. balandžio 17 d. pamokos rusų k.

Daugiau šia tema skaitykite:

Nešališkas požiūris į pasaulį

Išeiti iš kūno rėmų

Visas pasaulis – manyje

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>