NASA: Kosminės šiukšlės pasiekė kritinę masę

Egoizmo vystymasis, Krizė, globalizacija

Nuomonė. Aplink Žemės orbita tiek daug šiukšlių, kad praktiškai neįmanoma tirti kosmoso gelmes. Žemės orbitoje yra daugiau nei pusė milijono techninių objektų – kosminių šiukšlių.
Veikiamas Žemės traukos, šiukšlės aplink Žemę sudaro juostą, užkirsdamos mums kelią į kosmosą. Jo greitis 8 km/s (kulka skrenda 1 km/s greičiu). Būtina naujai eksploatuoti techniką, kitaip katastrofos neišvengsime.
Žemės orbitoje yra daugiau nei 750 milijonų dirbtinių objektų. Iš jų tik 1300 – veikiantys kosminiai aparatai, o visi kiti – kosminės šiukšlės.
Komentaras. Egoizmas verčia mus nepaisyti visko, kas ne „sava“ ir mes nieko su tuo negalime padaryti. Arba ir toliau paklusti jam, arba pakeisti jį pasitelkus or makif .
Žmonija gali kiek tinkama graužti save už savo poelgius, neva „vogti ir raudonuoti“, tačiau tai jos nepakeis. Priešakyje kančios arba jų priežasties, egoizmo, įsisąmoninimas, ir jo išgydymas geriant vaistą – or makif.

Daugiau šia tema skaitykite:

Trūksta tik meilės

Laikas greitai sustos!

Mūsų gyvenimas – smegenyse

Komentarų nėra

Komentarai


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/kabala/domains/laitman.lt/public_html/wp-content/themes/disciple/comments.php on line 96

Leidžiamos HTML žymės: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>